20th Celebration Train

Oltiin ihan sattumalta Juhlajunan reitillä, kun kuullutettiin, että Juhlajuna on liikkeellä ja kutsutaan kaikki juhliin mukaan. Siinäpä sitten ihailtiin juhlajunan menoa ja Keskenkasvuinen vilkutteli hahmoille vallan innokkaasti. Itse en kauheasti ehtinyt junaa tai muutakaan paraatia seuraamaan, muuta kuin kameran takaa. Onneks Nörtti otti ainakin pääpariaatia videolle, näinpäs minäkin sitten jotain.

Juhlajunan meno oli aika lyhyt ja ytimekäs. Junan jäljessä puiston henkilökunta varmisti naruilla, ettei porukka kävele liian lähelle ja ryysis oli ihan hirveä kun juna pysähtyi ja hahmot tulivat vaunuista ulos ”kansan” pariin. Mentiin tapaamaan Plutoa ja siellä sitten huomattiin, että ihan hullun hommaa yrittää olla ystävällinen ja kiltti. Aikuiset tönivät lapsia pois ja nykivät käsistä, että pääsisivät itse hahmojen kanssa kuvaan. Ensin en viitsinyt sanoa mitään, hellästi vaan pidin Keskenkasvuista paikoillaan, mutta lopulta meni hermot ja jokainen, joka Keskenkasvuiseen koski tönimismielessä sai kuulla ”Don’t you fucking touch her!” Joo, ei tartte olla munkaan ystävällinen, jos kerran tönitään ja tuupitaan.


Onkohan Hessu tätä mieltä työstään vai tuuppivista ihmisistä? Sormet kurkkuun vaan 😀

Eipä tuossa kaaoksessa paljoa yhden henkilökunnan jäsenen pyynnöt tehdä tilaa tai siirtyä kauemmaksi paljoakaan paina. Paras tapa tavata Disney-hahmoja on ehdottomasti varata noita hahmoruokailuja, joissa ei siis kuitenkaan syödä hahmoja 🙂 Silloin jokainen muksu ja aikuinenkin niin halutessaan, saa huomiota hahmoilta ja pääsee samaan kuvaan ilman tuuppimista ja ryysistä. Prinsessojen kanssa kun lounastettiin, niin Prinsessat jopa pyysivät muita lapsia menemään omiin pöytiinsä ja kertoivat, että tulevat kyllä heitäkin moikkaamaan. Jokainen vuorollaan!

Vastaa