41 päivää

Tässä postauksessa olen lainannut kuvat netin syövereistä. Tylsäähän se sellainen on ja mietin pitkään, että poikkeanko tavaastani käyttää vain omia kuvia. Omat Pariisin kuvat on käytetty loppuun ja muutaman kuvituskuvan tahdoin tähän postaukseen. Niinpä etsiskelin mielestäni joko kliseisiä tai jollain tapaa miun mielestä hienoja kuvia Pariisista. Kuvan alla on kuvaajan nimi, jos vaikka sattuisi alkaa kiinnostamaan tutustua kuvaajan muuhun tuotantoon. Silleen suhteellisen tunnettuja kuvaajia kaikki. Kuvat saa sitten klikkaamalla isommaksi!

(Robert Doisenau)

(Robert Doisenau)

(Elliott Erwitt)

(Helmut Newton)

(Henri Cartier-Bresson)

(Henri Cartier-Bresson)

Reissu lähenee uhkaavasti. Ehkä pientä lomansuunnitteluressiä on havaittavissa: ”Mites se matkavakuutus?” ”Neidin passi?” ”Travelcardit?” Ja pöydän toiselta puolelta kuuluu: ”Joo joo!” Ei helpota!

Eilen tilasin ranskalaisen prepaidin luuriini. Saan Instagrammailla paikallisella taksalla. Parasta tuossa on, että latauslipukkeita saa ostaa ihan täältä Suomesta, Ärrältä. Pitänee ainakin yksi semmoinen hommata, ihan kaiken varalta ja kun tiedän, että olen pahemman laatuinen social media-junkie, niin pakkohan se on!

Aika menee ihan kauheaa vauhtia, ajatella, että 41 päivää ja sitten sitä ollaan Pariisissa. Itse asiassa tähän aikaan ollaan varmaan lentokentällä etsimässä kuljetusta Disneylandiin. Vaikka pääasiat alkaa olemaan hanskassa, niin silti tuntuu, että vielä on miljuuna juttua, jotka pitää tehdä/hoitaa. Onneksi matkagarderoobi on ainakin valmiina. Toivon ihania, kuumia, aurinkoisia kelejä! Pärjää vähillä vaatteilla! Kuten neiti totesi: ”Otetaan vaan vähän vaatteita mukaan, niin, että ne mahtuu tuohon mun pieneen matkalaukkuun, niin jää tuo sinun iso laukku tuliaisille!”

Vastaa