Joulu tuli, joulu oli, joulu meni

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Joulu oli, joulu meno. Toisaalta oli hyvin rauhallista ja mukavaa, toisaalta taas sellaisia tapahtumia, jotka olisi voinut jäädä tapahtumatta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Jos ne ei mukavat ensin: kummitädin puhjennut umpisuoli ja isän ambulanssi kyyditys sairaalaan. Molemmat jo onneksi kotona ja hyvin voivina.

Joulu meni perinteisen kaavan mukaan. Käytiin haudalla ja mentiin mun kotikotiin. Jaettiin lahjat ja syötiin hyvin. Kaikki oltiin oltu kilttejä ja jokainen oli tahollaan tyytyväinen lahjoihin. Kinkkua sulateltiin laulamalla SingStaria ja pelaamalla Wiillä MonsterHigh-peliä.

Sain pitkään ikävöimäni Civilization IV pelin vihdoin macilleni ja sitä olen onnessani tahkonnut, samalla kun olen maistellut Dolce Guston kapselikahveja. Vaikka noista kapselikeittimistä on ainakin netin mukaan aika harvalla mitään hyvää sanottavaa, niin kyllä se mun kahvihampaan kolotukseen vaan toimii ja on siinä jokunen kunnon herkuttelujuomakin, joten olen onnellinen ja tyytyväinen.

Neidin opetin virkkaamaan puolipylväitä ja nukelle alkoi syntymään kaulaliina. Otettiin kaverikuva Amarillossa ruokaa odottaessa. Käytiin shoppailun lomassa lounaalla ja olipa hyvää.

Säteissä ja verikokeissa olen ehtinyt käydä ja nyt kuuntelen kahden keskenkasvuisen kikatusta neidin huoneesta. Saatiin serkkutyttö meille moneksi yöksi kylään ja kylläpä neitokaisilla on hauskaa.

Yritän tässä kaiken hässäkän lomassa huilata minkä ehdin, sillä ensi viikko on semmoinen hurlumhei-viikko, ettei paremmasta väliä. Maanantaina juhlitaan meidän neidin synttäreitä ennakkoon ja tarjoiluksi on tilattu Tanjalta kakku, Daim-kakku, marenkeja ja lettuja. Kaksi keskimmäistä haetaan kaupasta, muuten leivon. Vieraitakin on tulossa. Tiistaina on sitten uusi vuosi ja sitäkin pitää toki vähän juhlistaa, keskiviikkona tulee taas vieraita kun serkkutyttöä tullaan hakemaan. Torstaina meidän neiti lähtee kotiin turkuun ja mie siivoan ja teen täytekakkupohjat valmiiksi. Perjantaina jatkuu leipominen ja valmIstelu, kun täyttelen kakut ja koristelen ne. Lauantaina pitäisi sitten jaksaa olla iloinen päivänsankari, tulee pyöreitä täyteen.

Onneksi lähipiiriin kuuluu ihania ihmisiä, jotka ovat luvanneet auttaa tarjoiluissa, niin mun kuorma vähän kevenee. Yksi tekee voileipäkakkuja ja toinen kuiviakakkuja ja kolman hyytelökakun. Ihanaa.

Joten kiirusta pitää. Saapi nähdä. Milloin tässä taas ehtii kirjoittelemaan !

Ihanaa tulevaa vuotta teille kaikille!

– Posted using BlogPress from my iPad

Ps. Joo, muutama kuva on vinkkarallaan, korjaan ne kunhan olen koneella.

2 kommenttia


  1. No ei muuta kuin jaksamista sinulle! Aikamoinen viikko luvassa. Yritä nyt kuitenkin tähdätä siihen, että jaksat nauttia omista juhlistasi myös.

    Civilization on yksi mun lempipelisarjoja vaikka nelosta en vielä ole pelannutkaan. Siihen uppoaa helposti tunti jos toinenkin. Kateellinen siis olen. Jos olisi sinun asemassasi niin saattaisi jäädä siivoukset tekemättä ja kakut leipomatta, kun pitäisi musertaa toisia sivilisaatioita ja rakentaa kaupunkeja. 🙂

    Hauskaa uutta vuotta ja mukavia synttäreitä!

    Vastaa

Vastaa