Ääinsen Aalloilla

Sain mitä ihanimman lahjakortin. Se oli kolmen hoitopisteen lahjakortti hemmottelukeidas Hellimöön. Kiitos Saara, kiitos tuhannesti <3

Eilen aamulla kymmenen aikaan Nelppa ja mie suunnattiin Hellimöön. Hurmaava paikka ja ihastuttava naisihminen ohjasi meitä hoitopisteestä toiseen. Tunnelma oli rauhallinen ja meitä opastanut nainen puhui hiljaisen rauhallisella äänellä ja siinä alkoi itsekin ihan vaistomaisesti kuiskaamaan.

Ensimmäinen hoitopiste oli Äänisen Aallot, ihana hämärä huone, jossa asettauduimme vesisänkyyn pitkälleen. Meille kerrottiin mitä on luvassa ja lopulta sanottiin ”rentoutukaa!” ja huoneen täytti meditatiivinen musiikki ja ihana värinä alkoi helliä kehoa. Kuten ole täälläkin valitellut, särkee ja sattuu jatkuvasti. Yllätyksekseni huomasin yhdessä vaiheessa, että pahimmista  pahin kipupiste selässä laukesi. Hämmennyin! Hoidosta on nyt vuorokausi eikä kipu ole vieläkään palannut! Tuolla olisi mieluusti nautiskellut pidempäänkin kuin sen 30 minuuttia! Alla Hellimön sivuilta kopsattu teksti Äänisen Aalloista:

Lepäät vesisängyllä, jonka kautta kehosi läpi virtaa matalataajuista ääntä.

Kuulet vain pehmeää hyminää ja tunnet kehossasi hienoista värähtelyä. Ääni kulkeutuu kehossasi syvälle kudoksiin, elvyttäen solujen toimintaa. Matala värähtely resonoi eli stimuloi kehoa aiheuttaen myötä värähtelyä luustossa, hermostossa, lihaksissa sekä kehon nesteissä. Matalataajuinen ääni ehkäisee osteoporoosia, kolesterolia ja verenpainetta.

 

Toinen hoitopiste oli sitten Pyramidi. Ihanaa sileää, upottavaa hiekkaa, itämaisia mattoja ja tähtitaivas. Siinä matolla maaten ihaili taivasta ja auringonnousua ja nautti kirkasvalon vaikutuksesta. Pyramidissa soi ihana musiikki, oli kyllä ihana kokemus sekin.

Lämpimällä hiekalla maaten, katsellen tähtitaivasta, kuunnellen aavikon ääniä, voit aistia olevasi kaukana arjesta. Hiljalleen auringon noustessa, saat tuntea kirkasvalon hoitavan vaikutuksen.

Voit myös istua tähtitaivaan alla ja rauhoittua pois kauas kiireen keskeltä, hiljaisen musiikin siivittäessä mielikuvitusmaailmaasi.

Kirkasvalo vähentää melatoniinin eritystä. Melatoniini on käpylisäkkeen erittämä hormoni, joka vaikuttaa vireystilaamme ja unen tarpeeseemme. Kirkasvalohoito ehkäisee tehokkaasti kaamosväsymystä, lisää D-vitamiinin tuotantoa, vahvistaa immuniteettia ja ennen kaikkea virkistää.

 

Viimeinen hoitopiste oli sitten Mielenkeinut. Ihanassa riipputuolissa keinuen, musiikkia kuunnellen, torkahdellen ja välillä vain tuijottaen kynttilänliekkiä, pää täysin tyhjänä ajatuksista. Ihanaa kun siihen riipputuoliin mahtui kokonaa istumaan, pieneen pesään, siellä sai kaikessa rauhassa vaipua omiin ajatuksiin. Tuollaisen riipputuolin haluaisin itselleni. Ainoa huono puoli oli se, että koko huone oli ihan turhan kylmä, olisin kaivannut vaikka villashaalia kaveriksi. Taisi siellä tunti vierähtää!

Istut riippukeinussa, suljet silmäsi ja keinut hiljaista musiikkia kuunnellen kauas pois arjen hälinästä mielikuvamatkalle.

Voit jopa nukahtaa tai vaipua tunnelmalliseen harmoniseen olotilaan.

Palaat pikkuhiljaa virkistyneenä, positiivisin mielin ja kevein tunnelmin takaisin todellisuuteen.

Jaksat taas arkea.

 

Oli kyllä aikas virkistäytynyt olo kun tuolta kotiin lähti. Ja kaupanpäälle nähtiin vielä Lipposen Paavo! Hieno päivä!! 🙂

 

 

Vastaa