Aamupäivä Aulangolla

Ei siis kesäpäivä Kangasalla 🙂 8.6, keskiviikkona matkasimme Turkuun viemään Neidin kotiin. Sitä ennen olin käynyt äärimmäsen avartavia keskusteluja ammatinvalintapsykologin kanssa ja saanut nipun papereita mukaan ja käskyn hankkia työkokeilupaikan itselleni. On se vaan kumma, kun tuon puljun ihmisille ei tunnu oma-aloitteinen toiminta kelpaavan, vaan he päättävät kohtalaisen mielivaltaisesti, että mikä on kuloinkin juuri sinulle parasta. Pihisin ja puhisin kuin teepannu liedellä kun lähdettiin ajelemaan kohti Hämeenlinnaa ja siinä matkalla koin pienen valaistumisen. Siitä lisää myöhemmin.

Hämeenlinnassa oli tarkoitus tehdä pieni varikkopysähdys Kaisan luokse, ihan pikaiset kahvittelut ja kuulumisten vaihdot. Kyseisen huushollin herrapuolisella jälkikasvulla oli jalkapalloreenit aamusta ja kaffetta olis tarjolla puolilta päivin, niin me ehdittiin sopivasti piipahtaa Aulangon joutsenlammella ruokkimassa lintuja. Olihan siellä lokkien lisäksi paljon muitakin lintuja. Aulanko on aina vaan yhtä kaunis kuin ennenkin.

Muistan, että muksuna piti Aulangolla pysähtyä jokaisen huvimajan kohdalla ja käydä niissä sisällä ja jokaisessa piti pohtia, että onkohan siellä aikoinaan ollut prinsessa vai ehkä noita? Molemmille meinaan löysin sopivat asumukset kyseisestä paikasta.

1 kommentti


  1. Viimonen kuva on kyllä hauska 🙂 Toisella on niin tomera ja lennokas askel 😀 Hienoja kuvia muutenkin olet ottanut.

    Vastaa

Vastaa