Akuuttia ja vähän muuta

Viime yön vietin Akuutti 24:ssa, tai no sisäänkirjaus 22:37 ja kotona olin hieman ennen kolmea! Eilen oli ensimmäinen päivä, kun oksensin ja muutenkin oli huono olo, heikotusta, huimausta, järjetöntä väsymystä ja päänsärkyä.

Akuutissa selvisi se, että mun munuais-parat eivät tykkää Xelodasta ja kreatiniini oli pompannut ihan uusiin sfääreihin. Katsotaan mitä nyt tapahtuu, kun munuaiset on muutenkin ei niin hyvät, joten kaikki tämmöinen ei ole hyvä juttu ollenkaan. Muut veriarvot olivat sitten vastaavaati ihan normaalit. Röntgenin jälkeen lääkäri päätti aloittaa antibiotit poskiontelotulehdukseen ja nyt sitten ollaan vampyyreja muutama päivä, kun aurinko ja nuo antibiotiti eivät ole oikeen kavereita keskenään.

Nörtti viihdytti itseään lukemalla Akuutin huoneesta löytynyttä Marsupilamia 🙂


Mie makoilin epämukavalla sängyllä ja odottelin milloin labrantyyppiä, milloin lääkäriä. Jos labrassa ei olisi ollut ruuhkaa, oltaisiin oltu kotona jo aikaisemmin, mutta pääasia, että hyvää hoitoa sain, tosin lääkärin nähtyäni, mietin, että oonko mä tullut vanhaksi, vai onko lääkärit vaan vuosi vuodelta nuorempia (ja komeempia) 🙂

Postissa tuli yllätyspaketti ihanalta ystävältäni ja siellä olo hattu jota olin Etsyssä ihaillut (ja postittanut kuvan facebookiin) ja aivan ihana huivi. Muutenkin ihanat ystävät ova yllättäneet juuri silloin, kun sitä on tarvinnut <3 olen kyllä onnellinen, kun omistan näin ihania ystäviä!


Äitini on kyllä maailman paras, ihanin ja rakkain! Kävi laittamassa umpiväsyneelle tyttärelleen herkkuruokaa (pinaatti-kananmunakastiketta) ja siivosi. Imuriin tarttuminen on tuntunut, ihan toivottomalta tehtävältä, viime aikoina.

Alla kuva ehdottomasta lempparista: pehmistä ja suklaakastikette! Jokiselle syöpäpotilaalle pitäisti tullenoma pehmiskone, sen verran hyvää se tekee kipeälle suulle ja kurkulle!

Ai niin, en muuten suosittele 15 tunnin road trippiä vikkoo sytotipan jälkeen, vaikka reissu meni mahtavasti, olin niin umpipuhki seuraavan päivän, ettei mitään rajaa!


Hiukset, eivät vielä osoita merkkejä lähtemisestä, nyt olo nlo ihan mukava (mitä nyt poskionteloita juilii), ensi viikollla seuraavat sytot. Nyt ainakin tietää mitä on tulossa, mahdollisesti, joten ei ihan heti säikähtele jokaista oiretta.

Paskamainenn tämä tauti, ensin on hyvä olo, sitten löytyy syöpä, sitten on taas ihan hyvä olo ja hoidot saavat aikaan ihan kammottavan olotilan! Mutta eka jakso voiton puolella, viisi edessä ja niistäkin selvitään!

– Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentti


  1. Marsupilami on aivan loistava! Pitäisi varmaan käydä kirjastosta lainaamassa ja heittäytyä nostalgisten tunteiden vietäväksi.

    Hyvä että nyt on olo jo parempi. 🙂

    Vastaa

Vastaa