Älä vaan ole eri mieltä.

Olen huomannut, että koulussa on parempi pitää mielipiteet itsellään, ettei tule turhaa draamaa. En jaksa vängätä turhasta, en sellaisesta johon ei ole yksittäistä oikeaa tai väärää. Jos et ole samaa mieltä, olet vastaan, kaikilla tasoilla, myös henkilökohtaisesti!

Muutenkin jos joku on sitä mieltä, että hänen ajatusmaailmansa on se ainoa oikea, on parempi miettiä, että avaako suunsa vai ei. Viimeisimpänä jääkiekko… Huoh, se on vain urheilua, mutta kuinka ollakaan, jos et siitä pidä ja sen ääneen sanot, olet lähinnä isänmaanpetturi ja sietäisit joutua sotakoikeuteen.

Olishan se kiva, jos kaikki kukat voisi kukkia rauhassa, mutta niin ei vaan ole. Silti olisi hyvä kunnioittaa muidenkin mielipiteitä ja ajatusmaailmaa. Oltais ihmisiksi ilman draamailua.


– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Tiedän tunteen. *huokaus*
    Töissä minulla on vastassani lauma kyynistyneitä, aina oikeassa olevia, mustavalkoisia, keskustelutaidottomia, tiukkapipoisia ja vaihdevuosivammaisia eukkoja, joiden jutut ovat niiiiiiiiin provosoivia että joudun kohta nitomaan suuni kiinni etten aiheuta kahvipöytään kolmatta maailmansotaa. Olen päättänyt olla hiljaa, sillä niin on ehdottomasti parhainta, mutta vaikeaa se välillä on.

    Vastaa

    1. Ah, niin tuttua. Väiliiä tekisi mieli ihmetellä ääneen, mutta pidän suuni kiinni ja hoidan hommani. Toisinasn ihmettelen, miten ihmeessä osa pärjää normaalissa elämässä. Nykyään kun asiasta kuin asiasta voi nykäistä palkokasvin poskionteloon.

      Vastaa

Vastaa