Alku aina hankalata

Oikeassa kädessä on reilusti yli 1,5kg painava kamera + objektiivi yhdistelmä, kameran asetukset jatkuvalla kuvauksella, aukko suurimmalla mahdollisella ja ISO-herkkyyttä ihan reilusti ja vasemmassa kädessä on vaaleanpunainen höyhen hörhellys, jolla olisi tarkoitus saada kissan huomio, että saisi kivoja valokuvia. Siinä sitten kuvataan yhdellä kädellä elohopean lailla liikkuvaa kissanpentua.

No senhän tietää mitä siitä sitten tulee: jumalaton määrä vinoja, heilahtaneita, päin mäntyä tarkentuneita ja ruutuja joissa näkyy osa kissasta. Mutta onneksi myös joitain sangen hauskoja kuviakin. Ja tärkeintähän tässä on se, että Myrtti alkaa tottumaan tuohon sulkimen ääneen.

Alkaa tämä meidän rääpälekin olemaan jo voiton puolella tuossa kuntoutumisessaan, antibiotit teki tehtävänsä, samoin silmätipat ja nyt sitten riittää virtaa vaikka muille jakaa. Juostaan, riehutaan ja jahdataan kaikkea mikä liikkuu. Isot tykkäävät pienestä kovasti ja näyttävät kyllä, jos natiaisen riekkuminen alkaa hermostuttamaan liikaa. Myrtti on utelias kuin mikä ja kaikki uudet paikat kiinnostavat. Viime yönä  löysin natiaisen vessan kulmahyllystä istumasta 🙂

 

3 kommenttia


 1. IHANIA Myrtinkejä!!!!

  Mun pienempi objekti 😉 hajosi, J saalistaa uutta. En voinu kuvata eikä oiekin innostanutkaan kuvata sieniä eilen Huhdanojalla, vaikka ois ollu makeita suomuorakkaita.

  Millä sun 1,5kg kone pysyy käsissä? Liimalla? Mun näppejä kolottaa nykyään vakituisesti – sivuoire kilvistä – ja Jn iso kamera tuntui ihan ylivoimaiselta, kun sitä kokeilin yhtenä päivänä.

  Vkosta 42: ma-to Olassa, to iltana kotia kohti.

  Puhtia!

  K

  Vastaa

 2. Mulla toi 1,5kg tarkoittaa sitä pienintä 30mm kiinteää objektiivia, sitten kun isketään iso zoomi kameraan ollaan yli 2kg kimpaleessa. Ties kuvanneensa jotain, kun sitä sen 10 tuntia yksissä häissä kuljetti mukanaan. Ei mulla onneks käsissä niinkään tunnu noi kivut, joten, kun pitää järjen mukana ja muistaa, että pokkarillakin voi kuvata, niin homma toimii.

  Olen koko kyseisen viikon ihan teidän käytettävissä 🙂

  Vastaa

 3. Ihania kuvia, miulla on koirista miljoona samanlaista kuvaa – suttuista ja epätarkkaa, tai tarkentunut mihin tahansa ja huooooooooh. 😀

  Miulla olis hankinnassa myös parempi ja valovoimaisempi kiintee obiska, joskus ku rikastuis…

  Vastaa

Vastaa