And now something completely different

Mietin tuossa hetken, että voinkohan mä nyt höpistä tänne ihano jotain sellaista, joka ei liity syöpään. Sitten se välähti, että niin, mun elämässä on kyllä paljon muutakin kuin tuo syöpä. Itseasiassa paljone enmmän muuta, syöpä kulkee nyt vaan seurana. Siispä höpinää ihan jostain muusta.

Lämmintä piisaa ja sen huomaa viimeistään siitä, että meillä lojuu kissoja siellä sun täällä. Yleisin tapa maata on selällään kaikki raajat levitettyvä eri suuntiin, jolloin maksimoidaan viilennys. Kartotuulettimen alla makuuhuoneessa on myös suosittua pötköttää, samoin jokaisen raollaan olevan ikkunan luona on välillä jopa jono. Pääasia lienee kuitenkin se, ettei tarvitsisi välttämättä tehdä mitään.

Tai no, aina on hyvä hiippailla meidän luo keittiöön ihan vain tarkistamaan, ettei mitään hyvää pääse menemään ohi suun, ei koskaan voi tietää jos kahvia keitettäessä sattuukin lautaselle ilmestymään kinkkuvoileipä, josta voi mahdottomalla, tauottomalla naukumisella saada pienen makupalan.


Remppa jatkuu, eilen meni 12h huhkiessa ja siinä kuuman kosteassa kelissä se oli ihan toivotonta. Onneksi paikallisen puodin valikoimiin ei kuulunut sellainen nauha, mitä meidän nauhahiomakone syö, niin jouduttiin pitämään tauko ja käymään Lahdessa. Ostosten lomassa pidettiin herkkuhetki ja voin sanoa, että ihan hyvällä omallatunnolla tuon popsin.


Tässä mun uuuh…iiihhana remppa-reiskatar tyyli.


On mulla kyllä käsitys siitä mitä oon tekemässä, vaikka kuvasta voinee saada toisenlaista informaatioa. Nörtti oli vaan kuvan ottamisessa sen verran nopea, etten ehtinyt katsettani nostaa (seliseli). Tanjan tehdas siis käynnissä!


Tuosta tulikin mieleen, että taitaa olla parempi kietaista essu eteen ja painua maalaamaan.

– Posted using BlogPress from my iPad

Vastaa