Auberge de Cendrillon, lounas Prinsessojen kanssa

Tätä Keskenkasvuinen oli odottanut ehkä eniten, lounasta Prinsessojen kanssa. Mekko oli ostettu ja päätettiin vielä, että kyllä se kruunukin olla pitää ja käytiin ostamassa kruunukin. Monen monta kertaa neiti tiedusteli, että paljonko kello on ja koska lähdetään jonottamaan ravintolan luokse.

Tässä Auberge de Cendrillon, ravintola jossa syötiin. Jos tuonne meinaa haluta, niin ehdottomasti pitää varata ennakkoon. Toki ovelta voi kysellä olisiko vapaata, mutta tuskin on. Ja muuten ihan pikku vinkkinä Disneyland Hotellissa on palvelu, jossa voi ostaa mekot, meikit, kampaukset ja olla Princess for a day. Ei kysytty hintaa, mutta miusta on ihan turhaa iskeä meikkiä naamaan lapsille. Joillain oli ”hienot” kasvomaalaukset, joissa perhosen siivet peittivät koko naaman, me not like! Tuo meidän neiti oli ihan tyytyväinen mekkoon, kruunuun ja saparoihin!

Hyvä kun oltiin pöytään ehditty niin jo olivat tilaisuuden emännät Suzy ja Perla Keskenkasvuista viihdyttämässä! Nopeaa toimintaa ja neiti tykkäsi!

Me aikuiset saatiin alkoholiton alkudrinkki. Ihan hyvää, ainakin ananasmehua siinä oli. Lapset saivat sitten toivomaansa mehua tai limsaa ja meillä nautittiin omppumehua!

Amuse bouchena oli juustopallerot. Taisin olla ainoa meidän pöydästä, joka noista tykkäsi. No, kun on juustoa ja rasvaa niin hyvältähän sellainen maistuu 🙂

Pylväissä oli Tuhkimosta tuttuja kuvia.

Alkupaloina oli lapsille kinkkua ja melonia. No, eihän meidän neiti innostunut ilmakuivatusta kinkusta ja vähän kyllä miekin ihmettelin, että miten se on muksujen alkupala, mutta melonipallerot maistuivat. Aikuiset saivat valita alkupalat ja sekä Nörtti että minä nautittiin foie gras’ta viikunachutneyn ja hedelmäisen patongin kanssa. Niin hyvää kun tuo foie gras onkin, niin kotiin en voinut sitä tuliaisiksi ostaa…

Pääruokana Keskenkasvuinen söi jauhelihapihvin, vihanneksia ja perunaa. Nörtti otti kokin erikoisen, joka oli kalaa, mutta ei vaan selvinnyt, että mitä kalaa. Tarjoilijattaremme kun ei tiennyt sen englannin kielistä nimeä ja mie en nyt enää muista mikä se oli ranskaksi. Oli kuulemma ihan hyvää. Itse söin vasikkaa, huhtasienikastikkeessa ja se oli vallan makoisaa!

Jos ruuat eivät olleet ihan täysin Keskenkasvuisen mieleen, niin jälkiruuat olivat! Lapsille oli valkosuklainen Tuhkimon kenkä, joka katosi sen verran nopeaan lautaselta, etten ehtinyt kameran kanssa mukaan. Meille aikuisille oli sitten oikeen äkkimakee, mutta ah, niin herkullinen suklaajälkkäri ja mie otin kyytipojaksi vielä espresson. Laskun yhteydessä saatiin vielä nougat’illa täytetyt ja Tuhkimon kuvalla varustetut konvehdit. Joten tuli kyllä makiaa mahan täydeltä!

Alkudrinkkien ja amuse bouchen aikaan alkoi ravintolan kaijuttimista kuulua valssin säveliä ja pienet tyttöset tanssilattian luona olivat ihan täpinöissään. Siellä pyörähteli Tuhkimo prinssinsä kanssa ja Aurora sekä Belle katselivat sivummalta. Lapset rynnivät Prinsessojen luo ja perään, mutta he hymyillen kertoivat lapsille, että tulevat tapaamaan heitä jokaista vuorollaan, heti kun lapset menevät omille paikoilleen!

Meidän neiti sai ensimmäiseksi prinsessa vieraakseen Auroran eli Prinsessa Ruususen. Ja voi sitä onnea, kun Aurora jutteli ja kyseli (Tanja tulkkasi, sen minkä kuvaamiselta ja kyynelten nieleskelyltä ehti!) ja se lämmin halaus, jonka prinsessalta neiti sai lopuksi. Saattaapi muistaa hen halauksen hetken aikaa.

Sitten vuorossa oli Tuhkimo ja Prinssi Uljas. Hekin juttelivat Keskenkasvuiselle ja Tuhkimo kehui kovasti neidin mekkoa ja huomautti Prinssille, että ”Katsopas vaan, tällä pienellä Prinsessalla on muuten minun kruununi lainassa!” 🙂 Ja Keskenkasvuinen hykerteli onnellisena 🙂

Suzy ja Perla olivat kovin kiireisiä hiiriä joten Keskenkasvuinen sai kiinni vain Suzyn nimmaria varten.

Viimeisenä vaan ei ollenkaan vähäisimpänä tervehtimään tuli Belle. Viimeinen kuva taitaa olla miun lempparikuva kaikista näistä hahmotapaamisista. On vaan niin suloinen.

Ootte varmaan jo täysin kyllästyneitä Disney-hömpötykseen. No, tähän päättyi kaksi päivää Disneylandissa ja illalla siirryttiin Pariisiin, tai oikeastaan Saint-Oueniin, meidän kämppä oli siis 150m Pariisin rajan ulkopuolella 🙂 Joten seuraavaksi valittuja paloja Pariisista.

Vastaa