Bionic Woman 1.0

Lonkkaleikkaus tehtiin kolmisen viikkoa sitten ja kaikki on muuten mennyt ihan hyvin, virkkausmojo vaan on nyt totaalisen kateissa. Sitä etsiskellessä höpisin vähän viime viikkojen ajatuksia videolle. Hitaasti mutta varmasti tässä kuntoudutaan!

Aurinkoa ihanat lukijani!

XOXO

2 kommenttia


 1. Hei!
  ”Vahingossa” eksyin tänne blogiisi, kun kaivoin valepalmikon ohjetta esiin. Minulle tehtiin lonkan tekonivelleikkaus 29.6.2017. Operaatio onnistui hyvin siltä osin, että kivut jäi leikkauspöydälle, mutta tuli bakteeri, joka pääsi niveleen ja siitäpä se ruljanssi alkoi…..
  Nyt toisen jalan leikkaus edessä 9.1.2018.kunhan nyt vielä viime vatårmistukset tehdään, että bakteeri on 4 kk antibioottihoidon jälkeen varmasti taltutettu.
  Mukavaa joulun odotusta!

  Vastaa

  1. Hei! Mukava kun löysit tänne! Onpas ollut kurja tilanne tuon tekonivelesi kanssa. Toivotaan, että nyt olisi pöpö saatu häädettyä ja tuleva leikkaus onnistuisi huippuhyvin! Mullakin on jossain vaiheessa toisen lonkan operointi edessä ja luultavasti tuon rikkoisen polvenkin. Molemma oireilevat jo, mutta vielä niiden kanssa pystyy olemaan. Hurjan paljon tsemppiä tulevaan leikkaukseen ja mukavaa joulunaikaa!

   Vastaa

Vastaa