Bionic Woman osa 1

Tänään sain vihdoin lääkärin lausuman magneettikuvista. Tosin se piti ajaa hakemassa keskussairaalasta, koska laki kieltää terveyskeskusta printtaamasta mulle samaista lausuntoa. Terkkariin on matkaa kilometri, keskussairaalaan 25km.

Lonkassa on dysplastia ja siihen liittyen laajat luuvauriot ja reaktiiviset luumuutokset. Ei siis ihme, jos elämä tekee kipeää. Kirjoittelen aiheesta enemmän kun tiedän itse siitä enemmän. Kyseessä kuitenkin synnynnäinen ongelma, lonkka ei ole kehittynyt kunnolla ja siksi reisiluun pää ja lonkkamalja ovat epäsopivat ja tästä johtuen luut ovat vaurioituneet. Kuullostaa varsin kivalta, eikö?!

Kyselin Päksistä, että millaisella aikataululla tämä kiireellinen lähete nyt etenee ja sain kuulla, että mun alustava aika lääkärille tulee olemaan touko-kesäkuussa. Eli ei sitten lähelläkään kiireellistä. Kuulemma kipulääkkeillä pärjään. Joo, ehkä mie pärjään, mutta mun munuaiset ei. Ilmoitin sihteerille, että aion käyttää 2014 voimaan tullutta valinnanvapautta hoitopaikan valinnassa ja pyysin uutta lähetettä lääkäriltä.

Ensi viikolla lähtee sitten lähete tekonivelsairaala Coxaan Tampereelle. Tiedustelin aikatauluja sieltä ja heillä on tällä hetkellä aika lähetteestä leikkaukseen 2-3kk. Jos ei ihan niin pitkään tarvitsisi kärvistellä. Itse maksa Coxassa ihan normaalit poliklinikka ja hoitopäivämaksut, en sen enempää kuin tuossa keskussairaalassakaan. Itseasiassa Tampeeella maksut ovat alhaisemmat kuin Lahdessa. Ehkä jo viikon päästä saatan tietää millä aikataululla mun hommat etenee, jos en perjantaina ehdi soittaa Coxaan niin sitten maanantaina. Ens viikko on hieman kiirus viikko.

Nyt jatkan pakkaamista, sunnuntaina suuntaan viimeiselle kuntoutusviikolle Kuntoutumiskeskus Apilaan. Mielenkiintoista nähdä millainen viikko siitä tulee ja mitä mä siellä loppujen lopuksi kärsin tehdä.

Ihanaa viikonloppua ihmiset!

XOXO

Vastaa