Blogihaaste

Sain pitkästä aikaa blogihaasteen ja tämä ilahdutti niin paljon, että haluan nähdä vaivaa tämän haasteen pistämiseksi eteenpäin. Alun perin haaste on lähtenyt liikkeelle Tipulassa-blogista.

Minut haastoi mukaan Minna M: joka kirjoittaa mukavaa blogia perhe-elämästä, käsitöistä ja elämästä yleensä. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Minnan kanssa suunniteltiin eräällä hääsivustolla häitä yhtä aikaa 2004, pidettiin hääpäiväkirjaa ja kerättiin ideakuvia ja vaihdettiin ajatuksia. Se oli aika hauskaa.

haaste

Haasteen säännöt:
– Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
– Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
– Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. 🙂

Minä haastan mukaan:

VillaHillan Kaisan Takana 35+ vuotta ystävyyttä, yhdessä neulomista, mukana elämistä elämän aallokossa. Mulla on kunnia olla Kaisan tytön Vn kummitäti, taisi olla jo ala-asteella, kun Kaisa tämän pestin mulle lupasi <3 Kaisa on ollut aina vaikeina aikoina mulle suuri tuki, virkistäjä ja "sielunhoitaja" joten ehdottomasti haluan ilahduttaa Kaisaa jollakin tavalla ja tiedän ihan just tasan tarkkaan millä 😉 Anskun Nurkan Anskun Vuosia, vuosia sitten kun askartelin ammatikseni löysin Anskun blogin ja ollaan ”tunnettu” siitä lähtien. Ihania mixed media juttuja tekee Ansku nykyään, joku päivä mä vielä tuotakin kokeilen, niin hienoja juttuja ainakin Ansku saa aikaiseksi!!

Majn It’s Maj Life-blogista. Mulla on ollut ilo ja kunnia valokuvata Majn lapsia studiossa, kahteen kertaan. Ja hänen blogiaan luen myös ahkerasti, olen vaan tosi laiska kommentoimaan mitään, koitan parantaa tapani. Majn blogi on täynnä käsitöitä ja ihania leipomuksia!

Nämä kolme haastan mukaan ja nyt jään jännityksellä odottamaan, että ottavatko haasteen vastaan.

1 kommentti

Vastaa