Buzzador-kampanja Hälsans Kök: Falafel

falafel1


Testissä Hälsans Kök falafelit.

No tuota, yleensä sanotaan, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, on parempi olla hiljaa. Mutta pakkohan tässä on jotain kirjoittaa. Färssin jälkeen oli innokkaana kokeilemassa falafeleja. Yleisesti olen aina tykännyt falafeleista, jopa koulussa olevista ei-niin-kovin-hyvistä eines-versioista. Näiltä odotin paljon.

Eilinen ruoka oli aika pikaruokaa, ranskalaisia, ketsuppia ja falafeleja. Ei mitään elämää suurempaa hienostelua, rehutkin unohtui, kun oli semmoinen kiirus, touhupäivä.

falafel2


Mies ei ollut koskaan ennen maistanut falafeleja ja ensimmäisen puraisun otettuaan, kippasi falafelinsa mun lautaselle ja totesi, että ”Hyi helvetti, en ole koskaan syönyt mitään näin kamalaa!” Kuulemma kesäkeittokin on parempaa ja se jos mikä on ihan kammottavaa!

No, minä sitten rohkeana maistoin myös ja oli kyllä iso pettymys. Ei sitten ollut mitenkään meikäläisen suunmukainen tämä ruoka. Joku mauste sen on pakko olla, sillä tykkään kikherneistä ja muista pääraaka-aineista, joita noihin on käytetty. Jos makua johonkin tässä vertaan niin mieleen tuli halvimmat eineslihapullat. Pakko todeta, että syömättä jäi. Koko loppupäivän minua vaivasi suunnaton närästys ja huono olo. Näitä en kyllä toiste osta!

2 kommenttia


  1. Ihan samat kokemukset mulla noista falafeleistä! yleensä tykkään falafelistä myös, että siitä ei voi olla kyse. Ja koko loppupäivän oli todella outo olo, ei pystynyt lenkillä juoksemaan, maha ihan turvoksissa jne. Ne kasvispyörykät oli taas ihan ok kokemus.

    Vastaa

  2. Me on syöty Hälsans kökin seesaminuggetteja ja kasvispyöryköitä. Menivät alas ja pojat tykkäsivätkin, mutta sellainen annos tuli eineksiä, että nyt pakko pitää taukoa. Röyh!

    Vastaa

Vastaa