Buzzador-kampanja Hälsans Kök: kasvispihvit

piffi2


Sunnuntailounaaksi meillä nautiskeltiin Hälsans Kök-tuoteperheen kasvispihvejä. Pakko myöntää, että falafel-katastroofin jälkeen ei ollut hirmuisesti fiilistä kokeilla, mutta kun kerran mukana ollaan, niin kunnialla loppuun asti.

Kaveriksi tehtiin veneperunoita, jotka maustettiin pestolla ja chilillä. Pihvit paistoin uunissa, ilman rasvaa tms. Ensimmäisen puraisun jälkeen saatoin todeta, että olipas ihan hyvää, ettei suorastaan suunmukaista. Mukavan esteettisen lisän ruskeaan pihviin toi parilan jäljet, ihan kuin olisi itse grillattu. Mieskin tykkäsi, tosin sen verran kommenttia tuli, että hänen makuunsa hieman liian suolaisia olivat, mutta ei ollenkaan tyrmännyt ajatusta, että ostettaisiin joskus uudemman kerran noita.

Ainoa asia, jota kaipasin oli kastike. Pihvit itsessään olivat maukkaita ja hyviä, mutta ehkä aavistuksen kuivakkaita. Veikkaan, että kasvishampurilaisessa olisivat toimineet ihan loistavasti, mutta kyllä nälkä lähti näinkin. Voisin ajatella pitäväni pakettia pakkasessa hätävararuokana, kun on nälkä eikä oikein mitään muuta ole. Nopeita lämmittää, sillä reilu minuutti mikrossa riittää, jos oikein nälkä kurnii vatsassa! Toki paremmin makua saa kun lämmittää voissa pannulla 🙂

Tällä kertaa ihan positiivinen kokemus! Suosittelen muitakin kokeilemaan! Hakkaavat eines jauhelihapihvit (joita muuten meillä EI syödä!) mennen tullen! Viimeisenä testaillaan sitten kasvispyöryköitä. Oiliskos siinä sopiva vappulounas?

piffi1

Vastaa