Buzzador kampanja: Hälsans Kök, kasvispyörykät

bullar

Viimeinen Buzzaus hellalta blogiin. Tänään siis viimeinen testaus Hälsans Kök-tuoteperheen kasvisruuilla. Kasvispyörykät olivat viimeisenä testausvuorossa. Kaveriksi tehtiin ihan perinteinen, reippaasti maustettu kastike ja keitettiin tagliatelleä.

bullar2

Veikkaisin koostumuksen perusteella, että kyseessä on pitkälti samat aineet kuin aikaisemmin testaamissani pihveissä. Pihvit olivat kyllä huomattavasti maukkaampia. Nämä pullat menivät kyllä kastikkeen kanssa, mutta ilman soosia olisivat olleet kovin mauttomia ja kuivia. Jotenkin näistä tuli ihan perinteiset eineslihapullat mieleen, maku tosin oli hieman parempi.

Mies tykkäsi, mutta totesi, että tuskin tullaan toista kertaa näitä ostamaan. Itselle jäi sellainen fiilis, että näitä voisi kokeilla vaikka grillattuna vartaissa, jonkun kivan kylmän kastikkeen kanssa. Voisi toimia ihan kivasti silleen. No, paketista jäi vielä puolet pakkaseen ja grillikausi on vasta alussa, että eiköhän sitäkin ehditä testaamaan.

Kaiken kaikkiaan ihan jännä kokemus tämä Buzzador-kampanja ja varmuudella voin sanoa, että färssiä tullaan jatkossa ostamaan!

Vastaa