Buzzador-kampanja: Hälsans Kök: mureke

Eilen hain paikallisesta S-marketista muutamat Hälsans Kök tuotteet. Iloisesti yllätyin, kun valikoimissa oli kaikki mitä oli toivottu tässä kampanjassa testattvan. Hinta vaikutti ehkä hieman korkealta, mutta ajattelin, että jos vaikka tuoteet yllättävät maullaan, niin silloin hintakin on ihan siedettävä. Tosin edelleen mietin, että 4,55€ neljästä kasvispihvistä on aikas paljon.

soija4

Tänään sitten kokattiin. Päätin ottaa tämän ”murekkeen” ensimmäiseksi testattavaksi. Tosin edelleen ihmettelen miksi tämä on mureketta, kun mulle mureke on jotain mikä on uunissa paistettua. Tämä vaikuttaa olevan enemmän jauhelihan tyyppistä rouhetta. Mutta kuitenkin. Tuote kuumennettiin pannulla ohjeen mukaisesti ja lisättiin mausteita ja sipulisilppua. Tehtiin kaveriksi ruskeakastike ja sekoitettiin rouhe siihen. Lisäksi keitettiin makaronia, kun kaikki muu pasta oli loppu ja laiskotti sen verran, ettei jaksanut kauppaan lähteä.

soija3

Miltäs se sitten maistui? No, miehen mukaan kyllä sitä syö, ei pahaa, mutta liha on parempaa. Mä itse tykkäsin. Mukavan pehmoista syötävää, eikä mun mielestä kauheasti eroa jauhelihasta. Tykkäsin mausta tosi paljon ja pienellä lisämaustamisessa saisi varmaan vielä paljon parempaa.

300g pussi on sen verran iso, että ainakin meidän perheessä kaksi ihmistä syö siitä kaksi kertaa. Näin sekasyöjänä voin todeta yllättyneeni vallan positiivisesti ja voisin kuvitella tuota pitäväni pakastimessa sellaisena hätävararuokana. Ihan varmasti ostan toistekin!

soija2

soija1

2 kommenttia


  1. Meillä on pistetty färssiä kaalilaatikkoon ja ihan täydestä meni lihansyöjämiehelläkin :). Noita soijapullia on syötetty vieraillekin ja hyvin on maistunut. Tykkään kovasti Hälsans Kökin tuotteista, ovat vakiokamaa pakastimessa ja lautasella.

    Vastaa

Vastaa