Character Breakfast with Mickey and friends

Vaikka meille olisi ollut aamupala tarjolla hotellissakin, varasimme toisen päivän aamuun hahmojen kanssa ruokailun Café Mickey’ssä. Ihan hyvä, että varattiin, sillä näin sai Keskenkasvuinen rauhassa tavata hahmoja, kun jokainen kiersi joka pöydässä jakamassa nimmareita ja halittavana. Ei ryysistä, vaan jokainen huomioitiin omalla vuorollaan! Loistavaa.

Vaikka aamu oli aikainen, niin hahmojen saapuminen sai Keskenkasvuisen silmät loistamaan! Parasta antia koko Disneylandin reissussa oli juurikin tuo lapsen ilo siitä kaikesta! Aamupalasta sen verran, että se oli tällainen all-you-can-eat-buffa ja kaikkea herkkua löytyi. Tanja on onnellinen aina kun tarjolla on makkaraa ja pekonia.. ilman makkaraakin pärjää…mmmmm….bacon… croisantit ja pain-au-choclat teki kauppansa neidille ja luoja miten hyvää hedelmäsalaattia tuolla oli, sitä piti oikeen santsata! Tarjolla oli myös hyvät valikoimat jogurtteja, mehuja, muroja, myslejä, leipää etc. Ei tarvinnut taatusti lähteä nälkäisenä tuolta pois.

Ensimmäisenä Keskenkasvuista tuli tapaamaan Pinokkion isä Gepetto. Aterian jatkuessa käveli Gepetto muina miehinä ohi ja nykäisi neitiä saparosta 🙂

Seuraavaksi pöydässämme piipahti Pluto. Tämä hauveli sai Keskenkasvuisen kikattelemaan hauskoilla eleillään!

Seuraavaksi tuli tämä Hessu Hopo moikkaamaan Keskenkasvuista. Tuon hahmon esittäjän täytyy olla kohtalaisen pitkä tyyppi… Hessu lienee Disney-hahmoista sellainen josta ole aina vähiten tykännyt. Johtuu kait siitä, että muksuna tylsimpiä juttuja Aku Ankoissa oli Mikin ja Hessun salapoliisitarinat… Mä oon aina tykännyt Minnistä ja Iineksestä ja Matami Mimmistä..

Puolenhehtaarin Metsää edusti ihanasti sähläävä Tikru. Nimmaritkin vetäisi niin tunteella, että ei mitään rajaa! Vaikka ensin oltiin niin hämillään, että ”ihan nimmari multa… oijoijavoivoimitenkamalanihanankivaa….” Oikeasti tuon kaiken häsläämisen tarkoitus oli tsekata, että nimmarivihko on oikein päin!

Nämä maaoravat aiheuttavat aina päänvaivaa, että kumpi on kumpi. No Chip on Tiku ja Dale on Taku ja Chipin muistaa siitä, että sillä on chocolate chip nenä! 🙂 Joten ensimmäisenä tervehtimään tuli tämä isonenäinen, harvahampainen Taku. Taku tanssitti Keskenkasvuista ja hali ja totta kai antoi nimmarin.

Sittenpä oli vuorossa Takun veli Tiku. Se vähän fiksumpi maaorava!

Koko aamupalan ajan salissa oli jotenkin odottava tunnelma. Muita hahmoja oli liikenteessä, mutta missä oli itse Mikki. Monessa pöydässä asiaa pohdittiin aika monella eri kielellä. Ja kun isäntä itse astui saliin kuului ensin huokaus ja sitten isot aplodit. Kaipa se Mikki oli sitten se paras hahmo koko aamussa.

Sitten ei muuta kuin mahat täynnä kohti päivän seikkailuja!

Vastaa