Cimetière du Père-Lachaise

”Mä tuijotan kiveä jossa seisoo, kuolleen miehen nimi….”

Olisin voinut viettää täällä vaikka useammankin päivän. Ei muutama tunti mihinkään riitä, eikä tuo ole sellainen paikka, jossa Keskenkasvuinen jaksaisi viettää aikaa yhtä kauan kuin minä! ”Miksi sä Tanja itket? Ootko sä surullinen?” kysyi Keskenkasvuinen. ”Tanja taitaa olla vaan aika onnellinen.” vastasi Nörtti siihen.

Yhtä hautaa etsin, se ei ole kuuluisa, se on erään perheen unohdettu muistomerkki. Se mitä siellä sisällä on, on jotain niin riipaisevaa, että siitä olisin halunnut sen nähdä, ehkä kuvatakin, mutta se ei ollut tarkoitettu tapahtuvan tällä kertaa.

Tapasin Jimin ja Oscarin, kuten olin suunnitellut. Felixillekin kävin juttelemassa. Oli ihmeen rauhallista, vaikka olikin melkein muistopäivä.

Ja se Zombie Apocalypse…onkohan se sittenkään ihan tuulesta temmattua. Ainakin pari tyyppiä oli vissiin kyllästynyt makoilemiseen.

2 kommenttia


  1. Mua jäi mieityttämään että mitä hautaa sä etsit?

    Vastaa

    1. Se on muistaakseni Familie Thomasin hauta, jonne on haudattu myös heidän pieni tyttö. Haudalla olevan ”talon” alttarille on laitettu tytön violetti mekko, joka on vuosikymmenten kuluessa homehtunut, hapertunut ja hiiretkin ovat siihen reikiä syöneet. Äiti ilmeisesti halusi muistaa tyttönsä siinä mekossa haudalla käydessään.

      Vastaa

Vastaa