Disney Magic on Parade

Jos tuosta paraatista meinaa jotakin nähdä, niin paikkoja on tultava varaamaan hyvissä ajoin. Me istahdettiin kadun varteen suunnilleen tuntia ennen paraatin alkua ja Keskenkasvuisellehan se oli aika mahdottoman pitkä aika. Vaikka miten ajoissa olisi paikalla on myöhemmin tulevissa aina niitä, jotka yrittävät tunkea eteen keinolla millä hyvänsä. Keskenkasvuisen eteen yksi etelä-eurooppalainen isä yritti tunkea lapsiaan, mutta mie pidin Neidin paikoillaan ja jäi sitten niille muksuille haaveeksi eturivin paikat. Joo, saatan olla paska ihminen, mutta töniminen, tuuppiminen ja etuilu on sellaista jota en siedä. Se on ihan itsestä kiinni missä vaiheessa tuolla tulee paikkoja varaamaan.

Niinkin härskejä temppuja näin, että kadun varrella on ensin yksinäinen aikuinen, sitten kun porukkaa on kertynyt aika paljon jo kadun varteen tunkee sieltä ihmismassan seasta toistakymmentä tyyppiä tän yksinäisen tyypin luo ”sorry, that’s my friend over there…” ja että riepoo tommonen. Tuota harrastivat nämä erään maalaiset paljonkin varsinkin laitejonoissa. Raivostuttavaa.

No, meillä oli ainakin hyvät paikat ja Keskenkasvuinen sai vilkutella hahmoille kaikessa rauhassa. Kävipä Ruususen vihreä halijakummi sipaisemassa Keskenkasvuisen kättä taikasauvallaan! Siitäkös Neiti oli kovinkin tohkeissaan. Paraati oli oikein mukavaa katsella ja kaunis myös. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli Lumikin kääpiöt. No ehkä niillä oli vapaa päivä. Seuraavaan kertaan jäi sitten Studion puolella oleva Stars’n’Cars paraati…

Vastaa