Eikö se riitä, että on vaatteet päällä?

Vaatteissani on kissankarvoja. Ne ei ehkä sovi yhteen. Eikä ne ole viimeisintä muotia. Mä en vaan yksinkertaisesti jaksa alkaa miettimään asukokonaisuuksia tms just nyt. Käyn suihkussa ja jaksan pukea vaatteet päälle, se riittäkööt.

Tänään oli kaikkinensa kiva päivä, tosin huomasin sen, että en jaksakaan olla niin iloinen ja reipas ja vahva, kuin mitä haluaisin. Itku tuli kun kotiiin pääsin, ihan vaan silkasta väsymyksestä.

On lenssu, kurkku on kipeä, niistän verta, yskin. Ahsidtaa koko ajatus, pakko käydä terkkarissa aamulla, vaikka Akuuttiinhan ne laittavat. En jaksaisi, en haluaisi.

Kaiken lisäksi se pikku perkele ei anna nauttia hyvistä päivistä, vaan jossain mielen päällä se vittuilee, että viikon päästä se alkaa taas. Yristän olla vahva ja ajatella, että se on taas yksi kerta vähemmän, mutta ei aina jaksa….

– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Paljon tsemppiä ja jaksamista arjen vastatuuliin! 🙂

    Vastaa

  2. Mää oon kyllä sitä mieltä että jos on kipee ja kotona, niin ei tartte laittaa vaatteita päälle. Eikä oo niin pakko käydä siellä suihkussakaan. Jos olet siis tehnyt molemmat, olet mielestäni tehnyt enemmän kuin riittävästi.

    Vastaa

Vastaa