Elämä on valintoja.

kone

Joskus on vaan pistettävä asiat tärkeysjärjestykseen. Meillä oli sellainen hetki tuossa viikonloppuna. Meidänhän piti lähteä Ouluun sukuloimaan. Oli hotelli varattuna ja Keskenkasvuisen piti tavata serkkujaan. No, sen suuremmin asiaan menemättä tuli pikku kupru eräiden henkilöiden välille ja siinä vaiheessa jo alettiin miettimään, että onko sitä oikeastaan mitään järkeä lähteä minnekään, jos kitkaa on havaittavissa. Lopulta Oulun reissun peruminen tuli helpoksi, kun pyykkikone päätti hajota.

Tietysti ensi tutkittiin, että voisiko konetta alkaa korjaamaan. Vika paikallistettiin ja tultiin siihen tulokseen, että jos sen edes saisi korjattua, niin tulisi sille sen verran hintaa, että ei taida kannattaa. Todennäköisesti sitä ei edes saisi korjattua ja jo se, että pyytää korjaajan katsomaan maksaa 40€-50€. Kone on kuitenkin jo kymmenisen vuotta vanha, joten vaikka yhden asian saisi korjattua, niin todennäköisesti kohta hajoaisi joku toinen osa ja noidankehä olisi valmis.

Siispä uuden koneen metsästykseen. Onneksi on alennusmyyntiaika ja löytyipä se konekin meille ihan sopuhintaan ja vielä ilmaisella kotiinkuljetuksella. Tässä iltapäivällä odottelen konetta saapuvaksi.

Vastaa