Elämän tarkoitus on 42

Sen verran tuli vuosia tuossa kuun alussa. Nörtti vei mut synttäriostoksille lankakauppoihin pitkin poikin Pohjanmaata. Kävin Paapossa ja Lankavalla. Paaposta lähti matkaan 10kg trikookudetta, muutama puuvillalankakerä ja nappeja. Lankavalta kotiin tuli huivi- ja sukkalankoja.

Poikettiin myös Tuurissa Keskisellä ja sieltä ostin kanssa muutamat kerät lankaa ja koska Nörtti on tarkan markan mies tarjosi hän vaimolleen synttärilounaan. Tiesittekö, että jos menee Kyläkauppaan syntymäpäivänään ja näyttää infossa henkkarit saa lahjakortin ravintolan buffaan. Jos ei buffasta halua syödä saa ala-carte annoksista buffan verran alennusta. Oli muuten ihan mielettömän hyvää valkosipulipossua!

Loppiaisena Tuija ja Nestori poikkesivat syömässä köyhiä ritareita. Toivat tullessaan mulle tuollaisen yli-söpön vaaleanpunaisen elefantin, joka on teesihti! Enpä muuten muista koska oltaisiin viimeksi köyhiä ritareita tehty, mutta jestales miten hyvältä ne maistuivat.

Parhaasta synttärilahjasta vastasi kuitenkin Nörtti, joka osti frouvalleen Museokortin. Voin luvata, että kortti tulee olemaan erittäin kovassa käytössä!

Nyt sitä on sitten taas vuoden vanhempi, tuskin viisaampi ja hieman raihnaisempi.

IMG_9427

IMG_9428

D963E7C9-B7A9-4B10-8DED-3D0CD1C552A5

IMG_9472

IMG_9470

IMG_9531

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa