Eräänä aamuna

Ylpeys käy lankeamuksen edellä, niinhän sitä sanotaan. Eilen mutisin ja murisin siitä, että tuli nukuttua liikaa. Oli koko päivän ihan zombie olo. Ei olisi pitänyt valittaa. Viime yö meni sitten ihan päin sitä itteensä. Nukuin tiettävästi 00-02 ajan ja sitten pyörin valveilla 04:30 asti ja nousin ylös. Ei olisi huonompaa yötä voinut osua kohdalle, varsinkin kun tänään pitäisi olla skarppi ja Maija Poppastella ihanaisen kummityttöni Velman ja hänen siskojensa luona. No, kahvia koneeseen, kyllä se siitä! Ainakin seura on mitä suloisinta tänään!

Olisi niin hirmuisesti kuvia tännekin tuotavaksi, tuli hieman harrasteltua kuvaamista tuossa vuoden vaihteessa, mutta jotenkin aika on vaan mennä hurahtanut kaikkeen muuhun. Oikeastaan se aika on mennyt (työ)elämän uudelleen järjestelyyn. Studio Ambrotype Facebookissa saa tykätä! Sivut osoitteessa Ambrotype.fi uudistuvat tässä myöskin lähiaikoina. Itse asiassa ainoa puuttuva asia on kuvagalleria. Ehkä jo tulevana viikonloppuna. Kaikki riippuu ihan Nörtistä!

Myrtti, kuten kuvasta näkyy, on kasvanut ja ei ole enää mikään vauveli. Uuden vuoden aattona Myrtti otti sen ison loikan ja hyppäsi raapimapuun päältä kirjahyllyn päälle. Viikon verran sitä suunniteltiin ja nyt on mitä parhaimmat näkymät kaikkien muiden yläpuolelta. Tosin toisinaan kirjahyllyn päällä saattaa esiintyä pienoista ruuhkaa.

Olen selannut sivutolkulla koulutuspaikkojen tarjotaa ja ehkä vihdoin löytänyt sen alan jota voisin oikeasti opiskella ja jossa voisin tuntea viihtyväni ja joka täydentäisi tätä nykyistä puuhastelua. Katsotaan miten käy. Opolle laittelin postia ja kyselin paria asiaa ja eiköhän hakupaperit lähde sitten kun on yhteishaun aika. Ellei sitten jotain muuta maailmoja mullistavaa tapahdu ennen sitä, mitä toki rohkenen epäillä.

Asiasta kukkaruukkuun… selkä on jumittanut reilusti yli kuukauden. Huomenna pääsen vihdoin hierojalle, oi autuutta… tai ehkä pikemminkin oi sitä tuskaa. Tiedän, että lauantaina olen sitten ihan totaalinen raato. No, hälläpä väliä, kunhan sunnuntaina kädet nousee sen verran, että saan erään pikkuneidin 1v kuvat otettua.

Lomakin olis kiva. Lontoo tai Pariisi, molemmatkin kelpaisi. Eniten kiehtoisi Irlanti ja Skotlanti. Prahaa tahtoisin takaisin, Nörttiä ei itäblokki kiinnosta. Ehkä lähden viikon päästä matkamessuille ja täytän jokaisen mahdollisen kilpailukupongin ja tuurillani voitan matkan majoituksineen Lahteen. 🙂

4 kommenttia


 1. Matka Lahteenhan olisi varmasti mitä loistavin palkinto 😀 Kuka nyt mihinkään Prahaan tai Lontooseen haluaisi, kun aina voi mennä Lahteen 😀

  Vastaa

  1. Ensin mä aattelin kirjoittaa, että voitan matkan jonnekin Surinamiin tai vastaavaan, mutta sitten tuli mieleen, että se olis kyllä jo ihan liian hienoa ja eksoottista. Jos vaikka sattuis onni potkaisemaan ja voittais edes liput messuille 🙂 Mutta kuten sanoit, Lahti on aina Lahti!

   Vastaa

 2. Hei arvaas kuka on menossa Matkamessuille myös arvontalipukkeita täyttämään!? Ja saan siskoltani kaksi lippua (se on siellä töissä) eli lyödäänkö hynttyyt yhteen? Tosin miun mukana tulee sit koko pesue, jos mennään perjantaina… Tai sit viikonloppuna ihan kahdestaan.

  Vastaa

  1. Hihii! Voitais lyödäkin hynttyyt yhteen. Päivällä ei oo niin väliä, ehkä paras olis perjantai. Tosin mä en tiedä Samista, kun sekin havittelee messureissua 🙂 Mää keskustelen Nörtin kanssa 🙂

   Vastaa

Vastaa