Erilaisia suunnitelmia

2014-06-01 21.23.53

Vuosi sitten. Se oli pelkoa ja hetkessä elämistä. Mikään ei vielä ollut varmaa, leikkaus oli edessä.

Nyt kun tuosta kaikesta on vuosi meidän perheessä tehdään lomasuunnitelmia. Mulle valkeni eilen, että olen kadottanut viikon elämästäni, sillä loma onkin jo kohtalaisen lähellä. Kuvittelin siihen olevan ainakin viikon pidempi aika. No, eipä ole. Ei siinä, kivaahan se on päästä hieman reissaamaan. Pitää vielä miettiä mitä matka-apteekista puuttuu ja pitääkö vielä jotain muuta hankkia. Aurinkorasva ja hyttysmyrkky on ostettu.

Olettekos te, ihanat lukijani matkailleet tuolla pohjoisessa? Mitäpä sitä voisi parin päivän aikana Rovaniemellä tehdä, tuommoisen 11-vuotiaan neidin kanssa, joka on onneksi vielä ihanan lapsi, eikä yritä olla mikään pikkuvanha esiteini ”Mä en sitten enää leiki!” juttujensa kanssa. Santa Parkissa ajateltiin ainakin käydä, ihan jo siksi, että mie haluan sinne 😉 Josko saisin hieman kadonnutta joulumieltäni takaisin!

Sen verran lomasuunnitelmia muutettiin, että Oulun hotelliyö peruttiin. Tultiin siihen tulokseen, ettei ole mitään järkeä maksaa satasta yhdestä yöstä, kun ei muuten ole oikeastaan aikaa tehdä kaupungissa mitään. Juu ja tiedän, että Omenahotellissa yöpyy halvemmalla, mutta mulle Omppu on sama kuin leirintäalue, sinne mua ei saa kirveelläkään. Mä haluan, että hotellissa on palveluita ja aamupala! 🙂 Vaativainen nainen olen!

Pyydettiin meitä asuntovaunuilemaan leirintäalueelle. Saatoin hieman avautua aiheesta, miksi Tanja inhoaa leirintäalueita ja ennen kaikkea asuntovaunuilua. Ymmärrän ihmisiä, joille tuo on elämäntapa ja ainoa oikea tapa lomailla, mutta mulle se ei sovi. Mä haluan hotellihuoneen suihkulla ja vessalla, haluan mennä hotelliaamiaiselle (rakastan niitä!) ja nauttia siitä, että edes joskus ruuat kannetaan mun eteen ja pääsen valmiiseen pöytään! Mielummin sitten vaikka kotona ja tehdään päiväreissuja jonnekin, kuin ollaan jossain sellaisessa paikassa, jossa kukaan meistä ei nauti olostaan.

Lappeenrantaan tekisi mieli ihan hirmuisesti tänä kesänä, katsotaan josko saataisiin sekin reissu jotenkin lomaan liitettyä!

Voikaa somasti!
Tanjanimmari

2 kommenttia


  1. Ranuan eläinpuisto on melko lähellä. Rovaniemellä on myös paljon shoppailtavaa 😀

    Vastaa

    1. Me ollaan itseasiassa menossa ensin Ranualle, jossa meillä on mökki varattuna ihan eläinpuiston vieressä olevasta mökkikylästä. Päästään sitten eläintarhaan yöttömän yön safarille…

      Vastaa

Vastaa