Että semmonen reissu

Viikko sitten, keskiviikkona menin Akuuttiin, kun oli rintakipuja ja asen kösi säteili kipua leukaperiin asti. Kuvittelin sen olevan sepelvalimospasmin, vaan väärässä olin.

Sydänfilmi olinok, verikokeet suht ok… Lääkäri päätti ottaa vielä valtimoverikokeen. Sepäs oli uusi kokemus, ei välttämättä mikään mukava sellainen. Verikaasut osoittivat, että jotain hämminkiä on ja lääkäri päätti laittaa mut nesteytykseen ja osastolle. Seuraavana päivänä kuvaittaisiin isotooppilabrassa keuhkokartta ja varmistettaisiin, ettei keuhkoveritulppaa ole.


Pikkasen on piikitettu sinne sun tänne.


Yöllä siis osastolle ja seuraavana päivänä kuvaukseen ja sitäthän se herjasi, että keuhkoveritulppa se on, pitäähän sitä nyt olla ajanhermolla, kun tuo vaikuttaisi olevan poliitikkojen trendisairaus tällä hetkellä. Nyt sitten piikitellään Klexanea ainaskin kolme kuukautta…


Ton tulpan takia mä oisin päässy aikasemmin kotiin, mutta sitten neutrofiilit päätti tipahtaa alle sallitun ja sitten oltiin eristyksissä ja piikitettiin Neulastaa ja ooteltiin, että ne nousisi. Onneks huonekaveri lähti, niin en joutunut vaihtamaan huonetta, vaan eristivät mut tuohon huoneeseen.


Kun kotiinlähtö vihdoin koitti, oli ihan pakko hakea itselle bebe-leivos kanttiinista ja mutustella se kotimatkalla.


Olo on ihan hyvä, mitä nyt vähän joku lentsu yrittää tulla, mutta mukitolkulla Lady Grey teetä ja liraus sitruunamehua sekaan, pysyy tauti poissa.

– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Mun ihana rakas pikkusiskoni. Oot kyllä sellanen soturitar, ettei paremmasta väliä! Ison Isoja HALITUKSIA! <3

    Vastaa

  2. Jösses O_o. Sano sille lentsulle että tulee vaikka tänne meille käymään, ei sen sua tarttis tulla ny kiusaamaan kun on muutakin (trendikästä) meneillään.

    Vastaa

Vastaa