Ettei olisi liian rauhallista.

Ehtihän sitä jo ollakin kolmisen viikkoa suhteellisen tyyntä tämä elämä. Ei kauheasti huolia tai murheita. Syöpäkin taka-alalla. Koulu alkoi ja kivut sen mukana. Leikkattua puolta kiristää ja siihen sattuu, se on kosketusarka. Viime viikon torstaina käteen osui leikkausarven yläpuolelta patti. Lievää hysteriaa. Onneksi perjantaisin on oirepolin soittoaamu, joten soitin sinne ja sain heti maanantaille ajan hoitajalle.

Maanantaina tapasin syöpäpolilla sekä hoitajan että lääkärin. Pitkällisen tunnustelun jälkeen molemmat tulivat siihen tulokseen, että mitään hälyyttävää ei rinnassa ole. Sädehoito on kovettanut kudoksia ja kun leikkauksestakin on vasta seitsemän kuukautta, niin arpikudos elää koko ajan. Ihana lääkäri Aino Aalto laittoi vielä lähettee ultraan ihan vaan taatakseen mun mielentyyneyden. Ultra tehdään parin viikon sisään. Nyt saa taas hengittää helpommin.

Meidän huushollissa on lentsu. Olen hokenut mielessäni ”ole influenssa, ole influenssa…” sillä sitä vastaan mut on rokotettu. Tavislentsu voi sitten tarttua meikäläiseen. Nörtti yskii ihan hirveästi, valittelee kropan kipeyttä ja päänsärkyä, kurkkuunkin koskee. Ääni sillä on melkein kadonnut ja kuume huitelee melkein 39-asteessa. Ei ole kivaa. Eilen se kävi lääkärissä, virustautia kuulemma vaikuttaisi olevan, sai jotain troppia. Toivotaan pikaista paranemista ja sitä, ettei tuo tauti vaan tartu meikäläiseen.

Pisteenä iin päällä… Eilen tuli pikareissu eläinlääkäriin. Myrtti päätti tehdä yllätyshyökkäyksen Miskan päälle ja siinä pystypainin tuoksinnassa onnistui Miska puremaan kieleensä niin, että kieli jäi alahampaaseen kiinni. Siinä se kieli roikkui suusta ulkona varmaan sentin verran ja valkoiseen turkkiin valui veren sekaista sylkeä. Paniikki!

Päivystävää eläinlääkäriä en saanut kiinni heti, joten soitin Lahteen ja siltä saatiin extra-aika, vaikka kaikki ajat olivatkin jo täynnä. Upeaa palvelua. Miska oli tällä välin saanut itse rapsutettua kielensä irti. Lääkärissä Miskalle annettiin pitkävaikutteinen antibiottipiikki ja pari purkkia extrapehmeää ruokaa, että kärsisi syödä, jos kieli on vaikka miten kipeä.

Miska oli Miska… katsoa tillitti pää kallellaan lääkäriä jadenvihreillä silmillään ja sai lääkärin kehumaan miten upeat silmät Miskalla on. Ei ole ensimmäinen lääkäri, joka niin sanoo. Kovasti lääkäriä myös nauratti Miskan uteliaisuus, katti olisi kovin mielellään lähtenyt ovesta lääkärin perään, kun hän lähti hakemaan antibiottia ja muutenkin Miska vaikutti olevan kovin kiinnostunut kaikesta lääkärin vastaanotolla olevasta.

Kotimatka sujuikin Miskan konserttia kuunnellessa, automatkat kun eivät ole ihan Miskan mieleen.

2014-02-11 17.36.27

Toivottavasti loppuviikko sujuisi hieman rauhallisemmissa merkeissä.

4 kommenttia


 1. Hei, eksyin tänne blogiisi ja huomasin, että olemme tavanneet päksissä 🙂 Sulla oli silloin vika syto ja mä olin se, joka otti piponsa pois, kun joku muukin uskalsi olla kaljuna 🙂 Oirepoli on kyllä ihana olla olemassa! Ihanaa kun et joutunut odottamaan lääkäriaikaa sen kauemmin.

  Vastaa

  1. Hih, no heipä hei, näin virtuaalimaailmassa. Se oli lokakuun loppua kun siellä tippapuolella törmättiin. Toivottavasti sulla on hoidot menneet mallikkaasti ja kaikki olis hyvin! Kiva kun poikkesit, tuuhan toistekin!

   Vastaa

 2. Tosi hyvä, että pääsit niin nopeasti lääkärille ja sait hyviä uutisia. Ja toivottavasti lentsu ymmärtää olla tarttumatta. Jotain iloa siitä rokotteestakin saisi olla!

  Ihailin muuten hienoja sukkiasi muuta postaus sitten. Taidat olla melko tehokas kutoja, minulla tahtoo mennä koko talvi yhteen pariin. Kädet eivät kyllä ole sytojen kanssa kestäneet tuollaista aktiviteettia mutta olen kyllä jo vähän hiplaillut pehmeitä lankoja ja haaveillut isosta kaulahuivista. Mulla just alko säteet ja olen kovin kärsimätön näitten vielä mukana roikkuvien syto-oireiden kanssa.

  Ja vielä lopuksi täytyy kommentoida, että onpa todellakin kaunis kissa! Pörröisen ja pehmeän näköinen… 🙂

  Vastaa

 3. Sitä rauhaisaa arkea 🙂 mutta ihanaa, että patti ei ole pahis <3

  Vastaa

Vastaa