H3N2

Oli sitten tosi kannattavaa ottaa se influenssapiikki viime syksynä. Viimeiset pari viikkoa on sitten mennyt influenssan kourissa. Ensin sairastuin minä, kuume huiteli pahimmillaan 39,1°c:ssa ja sitten sairastui Nörtti. Olin pari päivää sillä kurssilla ja keskiviikkona olin niin huonovointinen, kun lähdin kotiin, että päätin mitata kuumeen, taas 38°c.

Torstaina vietin melkeen kolme tuntia terkkarissa ja tyly tuomio tuli: influenssa. Tamifluta hain apteekista ja sitä on vielä muutamaksi päiväksi. Olo ei ole mitenkään hyvä vieläkään, vaikka olen koittanut ottaa levon kannalta niin paljon kuin mahdollista. Nörtti alkaa sentään olemaan jo kunnolla elävien kirjoissa.

Tuntuu, että viimeiset neljä päivää olen elänyt yskänpastilleilla. Suosikkini ovat nuo Tigeristä ostetut Men-Thol pastillit, niiden kanssa jopa henki kulkee ja onhan toi lootakin aika symppis.

Huomenna ajattelin raahata itseni kurssille, tiistaina sitten onkin lääkäri Lahessa, joten jos olo on vielä huono, on ainakin hyvä lääkäri paikalla ja varmasti saan lisää troppia, jos tarvetta ilmenee.

Koittakaa te, lukijani, pysyä visusti erossa tästä lenssusta, jookos!

2015-02-05 16.02.58

2015-02-05 19.26.20

Vastaa