Heppa ja Yksisarvinen

2014-11-02 15.54.12

2014-11-02 15.53.11

En mie ihan toimettomana oo istunut, vaikka kuumeessa ja flunssassa ja nyt poskiontelotulehduksessa ja antibiottiöllötyksessä oon rypenytkin. Virkkaan, virkkaan, vähäsen virkkaan.

Olen lievästi sanottuna koukuttunut noihin Heidi Bearsin suunnittelemiin afrikankukka-eläimiin. Nyt on menossa vaihe, että tuijottelen lankakauppojen sivuja etsien sitä hyvää puuvillalankaa, jossa olisi paljon värejä ja joka olisi suhteellisen edullista, että voisi virkata ja paljon. So far no good. Mihin on peruspuuvilla ja perusvärit kadonneet?!

No, tässä kuitenkin pari kavioeläintä. Yksisarvinen on virkattu sekoite sukkalangasta, jossa tekokuitua on enemmän kuin villaa, tulee sopivan napakkaa. Tämä yksisarvinen suuntaa Britanniaan, erästä suloista poikaa ilostuttamaan. Ystäväni poika syntyi liian aikaisin ja joutui viettämään kuukausia sairaalassa ja käymään läpi ison sydänleikkauksen. Nyt nuorimies on vihdoin kotona ja tästä alkaa se kasvaminen ja kehittyminen!

Hempeä heppa on menossa myöskin lahjaksi. Mutta kenelle, se olkoot vielä salaisuus. En ole varma lukevatko he mun blogia, joten parempi vain todeta, että saaja on tiedossa. Heppa on virkattu Dropsin Safran langasta, yksi mun lempparilangoistani muuten.

Safrania jäi sen verran, että nyt kukkia on tulossa yhden kirahvin verran!

Ihan koukussa!

Tanjanimmari

5 kommenttia


 1. Heips,
  Minäkin olen ihastunut noihin afrokankiukka eläimiin, ensimmäsitäkään en ole vielä tehnyt, kuvia vain katsellut. Sinä olet liittänyt tosi nätisti nuo kukat toisiinsa. Teitkö ne join-as-you-go metodilla ja onko se vaikea? Minen ymmärtänyt Heidin blogisssa olevasta ohjeesta mitään :-/.
  Tällä hetkellä minulla on sukkatehdas pystyssä, kunhas siitä tokenen, niin aloitan kukkasten parissa.
  Mukavaa Joulun odotusta sinulle!

  Vastaa

  1. Ensimmäisen mä ompelin, mutta sitten päätin, että yritän opetella tuon join-as-you-go-metodin. Tekstistä ja kuvista en ymmärtänyt yhtään mitään, mutta Heidi Bearsin YouTube-video nyrjäytti mun aivot tajuamaan miten tuo tapahtuu. Ja nykyään käytän tuota join-as-you-go-tyyliä.

   Tässä linkki siihen videoon, toivottavasti tästä on apua myös sulle 😀
   https://www.youtube.com/watch?v=EeeNhy5jQ7Q&spfreload=10

   Vastaa

 2. Oi kiitos tuhannesti, opin/tajuan parhaiten katselemalla. Miten en ymmärtänyt etsiä Heidi Bearsin juutuubi-tiliä.
  Mukavaa joulun odotusta!

  Vastaa

Vastaa