Highland Experience Tour, osa 5: Skyfall, Loch Lubnaig ja Hairy Coo

Ylämaan kierros läheni loppuaan, mutta vielä oli ne pari ekstrapaikkaa käymättä. Todettakoon, että tässä vaiheessa mun olo oli jo melkoisen kammottava. Yritin vaan pitää itseni jotenkin kasassa siihen asti, että päästäisiin hotellille.

Tuolla jossain menee tie, jota myöden kuulemma Skyfall leffan alussa Daniel Craig ja Judi Dench ajelevat. Kyseinen tie ei kuulemma johda oikeastaan yhtään mihinkään, eikä sillä ole nimeä. Tosin nykyään se tunnetaan ”James Bond Road”-nimellä.
het145

Viimeinen järvi, jonka rannalla pysähdyttiin oli Loch Lubnaig. Kuulemma hyvä paikka uida ja kalastaa. Järvi oli aivan peilityyni ja uskomattoman kaunis.
het141

het139

het137

”Scotland, where men are men and sheep are terrified!”
het135

het134

het132

Mitäpä olisi reissu ylämaalle ilman kohtaamista hairy coon kanssa 🙂 Tässä on Hamish the hairy coo. Lempeä jättiläinen. Syötettiin niille porkkanoita!
het136

Jos haluaa pintaraapaisun Ylämaahan, suosittelen lämpimästi tällaista reissua. Pitkähän se on ja aurinkoisella kelillä voi tulla hikikuuma, mutta hieno reissu! Mikään pakko ei tietenkään ole ottaa näin pitkää reissua, Highland Experience Tourilta löytyy retkiä muutamasta tunnista aina viikkoon. Jokaiselle jotakin. Tämä meidän retki on sellainen, joka tehdään joka päivä, paitsi taisi olla niin, että joulupäivänä ei reissua tehdä. Hinta oli ihan siedettävä £45 per nenu.

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa