Höstvisan

En linkitä tuota laulua tänne. Se soi valmiiksi päässä. Viime vuoden syyskuun ensimmäisestä postauksesta sen löytää. En pärjää syksyn kanssa. Me ei vaan tulla toimeen. Luulin, että tänä vuonna oltaisiin kavereita, mutta ei käynyt niin. Ajattelin, että nyt pärjään syksyn kanssa niin, että hieman mutisen, kun aamulla kyytiä odottaessa sormenpäitä paleltaa kämmekkäissä, väärin! Tuli flunssa, tuli kivut. Kuume ja yskä vaivaa edelleen, samoin säryt. Tyhmää! Viime viikolla oli koulussa kokonaisen päivän, siinäkin oli tekemistä. Kotona kun sairastan, niin työstä se käy, yksin kun makaa sängyssä, niin ei kukaan tee ruokaa tai tuo kuumaa juotavaa. Kuumehoureinen kun laittaa ruokaa, niin mausteethan siinä unohtuu. Broilerigratiinista saa todella tympeän makuista ilman mitään mausteita!

Piti huilata viikonloppu, en huilannut. Eilen touhusin, siirtelin lipastoja, pesin uunin, pesin pyykkiä. Haluan saada uutta järjestystä ja ehkä sitä myöden lisää säilytystilaa. Tänään koitan skarpata, kun olisi kuvaukset iltapäivällä. Onneksi kuvaan tuttuja ja tärkeitä ihmisiä. Ovat olleet aikas iso osa elämääni jo yli 30 vuoden ajan. Ehkä tulevalla viikolla tännekin tipahtaa kuva tahi kaksi.

Olipahan normaalia jännittävämpi viikko. Maanantaina isukki vietiin lanssilla sairaalaan ja pallolaajennukseen. Aikamoinen close call, mutta kaikki kääntyi parhain päin. Eiköhän tuo kotiin pääse huomenna tai viimeistään alkuviikosta. Olisi kuulemma päässyt jo perjantaina, mutta ei suostunut lähtemään. Perjantaina kun kävin sairaalassa, totesin, että huomattavasti parempi kuntoisen oloinen on tuo isukkini nyt kuin mitä vaikka viikko sitten, no ei liene mikään ihme.

Pitäisi saada portfolioblogi alkuun. Tai no, blogipohja on olemassa, säätämiset ja ensimmäiset kuvat puuttuvat. Ajattelin, että tiistaina, jos sitä tekisi täydellisen ”making of”-kuvasarjan yhdestä kehystystyöstä, tai mun vauhdilla useammasta. Jos tuon julisteen saisi kehyksiin ja pari postikorttia, niin olisi vallan kivaa… Molemmissa, kun on paljon samaa, mutta myös jokunen eri vaihe. Pääsisi tosiaan edes alkuun tuon portfolion kanssa, se kun on osa opinnäytetyötä. Kunhan saan sinne blogiin jotain järjellistä, linkitän sen sitten tänne. Ihan vaan jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.

Ei vaan, kyllä se on vissiin alettava raivaamaan olohuoneeseen tilaa studiolle….

Vastaa