Huivi ja panta

Maijulta saatujen lankojen joukossa oli yksi kerä Schachenmayrn Super Big lankaa. Nörtin avustuksella sain kerän kaksinkertaiseksi ja ei kun arm knitting-tekniikkaa kokeilemaan. Lankaa mulla oli vähemmän mitä videossa, jolta tekniikan opettelin, sanottiin, mutta päätin sitten vaan vähentää silmukoiden määrää. Olisikohan siinä mennyt ehkä 20 minuuttia, kun huivi oli ”neulottu”. Koristeiden tekemiseen meni sitten hieman pidempään.

Yhdistin huivin päät ompelemalla ja neuloin jostain pörröisestä, pinkistä langasta helmineuleella kaistaleen, jonka ompelin rumahkon liitoskohdan peitoksi. Ehkä lisään tuohon vielä pari nappia. Huivi menee juurikin kaksi kertaa kaulan ympäri ja vaikka onkin ihan puhdasta akryylia, niin lämmittää mukavasti, eikä aiheuta kauheaa kutinaa. Mä en itse katso kieroo tekokuituisia lankoja, vaikka jotkut niin tekeekin.

Rusetti pannan tein Novitan valkoisesta Hile-langasta, jota mulla oli vajaa kerä. Silmukoita taisi olla 16 ja neuleena helmineule. Rusetin tein tuntemattomasta pinkistä pörrölangasta, silmukoita oli muutama vähemmän kuin pannassa. Rusetin ”kurttasin” 5 silmukan levyisellä kaistaleella, jonka ompelin sitten kiinni takapuolelta. Ystäväni ehti jo nimeämään pannan ”Hello Kitty”-pannaksi 😀

Nää oli semmoiset mukava nopeat välityöt kaiken virkkaamisen lomassa ja olipahan muuten tosi kivaa neuloa pitkästä aikaa.

IMG_2375

IMG_2389

IMG_2398

Vastaa