Huusin: Sota on päättynyt, palatkaa Pariisiin!

Eiffel-torni, Riemukaari, Notre-Dame, Montmartre, Louvre, Versailles… Kumpa kesä koittaisi pian! Pariisi odottaa! Lähdetään koko perheen voimin reissaamaan. Neiti lähtee myös mukaan ja ohjelma on sen mukainen. En voi väittää, ettenkö itse odottaisi kyseistä matkaa kovasti. Minä ja Morrison ja kamera! Albert Kahnin museo! Ihan ”vaan” Pariisi!

Varattuna on aamulento Helsingistä Pariisiin. Kentältä sitten suuntaamme suoraan Disneyland Pariisiin ja siellä yövymme yhden yön Hotelli Santa Fessä! Pakettiin kuuluu kahden päivän liput molempiin puistoihin!

 

 

Jotta reissu olisi Neidille mahdollisimman ikimuistoinen ja siis samalla myös meille fossiileille, on meille varattuna myös illallinen Disneyn Prinssien ja Prinsessojen seurassa ravintola Auberge de Cendrillonissa. Prinssit ja Prinsessat kuulemma kiertävät pöydästä pöytään juttelemassa lasten kanssa ja ovat tietysti kuvattavana. Mä voin vain kuvitella neidin fiilikset tuolloin!

 

Toinen päivä aloitetaan sitten aamupalalla Disneyn hahmojen seurassa. Meininki on sama kuin illallisella, eli hahmot hengailee lasten kanssa ja kamerat laulaa 🙂 Mikäs sen parempi tapa aloittaa toinen satumainen päivä!

 

Kun ollaan päästy toisen päivän iltaan suunnataan Pariisiin ja sieltä me varattiin aikas hurmaava asunto! Kiitos vaan Päivi, vinkkauksesta! Kämppä ei ole missään keskustassa, mutta metrolla pääsee ja Montmartre on ihan lähellä ja valtava, suuri, iso kirpputori ihan vieressä! Bertrand, asunnon omistaja, on sisustanut asunnot mitä hilpeimmillä tavoilla. Tässä muutama maistiainen meidän L’Appart-kodista 🙂 Keittiössä on discopallo ja olohuoneessa Haribo-tyyppi, josta saa syödä karkkia mielensä mukaan! Eteinen on täynnä sydämiä ja makuuhuone on vaaleanpunainen! Lisäksi tuolla on laajakaista ja kaikki tarvittavat petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet. Ruokaa voi laittaa itse tai sitten syödä muualla. Voiko parempaa kuvitella kuin vastapaistetut croisantit ja pain-au-chocolat aamukahvin kanssa, lähileipomosta noudettuna tietysti! Tres bien, etten sanoisi!

 

 

 

 

 

 

Nyt sitten vaan odotellaan kesää ja odottavan aika on aina ihan liian pitkä!

 

Vastaa