Hyvä päivä

image
Tänään oli hyvä päivä. Äiti tuli aamusta auttamaan mua vaatekaapin inventaariossa. Välillä tuntuu, ettei ole vaatteita mitä käyttää ja silti vaatekaappi pursuaa vaatteita. No, tänään otin kaikki vaatteet kaapista ja aloitettiin valinta.

Niin siinä sitten kävi, että puoli jätesäkillistä lähtee kierrätykseen ja sitten muovikassillinen roskiin. Hassua on se, että ei tuo vaatekaappi näytä tyhjentyneen yhtään.

Kissatkin ottivat kiitettävästi osaa vaatteiden setvimiseen. Kun yhden vaatteen sai tarraharjalla puhtaaksi, pitivät kissat huolen, että karvoja laitetaan vaatteisiin lisää
image

Huomenna alkaa sädehoito. Jännittää.

2 kommenttia


  1. Toivottavasti sädehoito meni hyvin. Ainakin sen pitäisi olla ilmeisesti helpompi homma kuin kemot. Minulla se tulossa vasta helmikuussa.

    Itse jännittelen ensimmäistä CEX-hoitoa, joka on huomenna. Pyysin jopa itselleni kaverin saattajaksi, koska olin niin hermona aikaisemmin. Nyt on onneksi jo mieli vähän rauhoittunut. Pääsepä nyt sitten kaveri visiitille Meilahteen, ei kai siitä haittaakaan ole…

    Vastaa

  2. Mun mielestä CEX-hoito oli helpompi kuin taxo. Vaikka väsytti, niin se meni nopeammin ohi. Emendin pahoinvoinninestot toimivat paremmin kuin loistavasti, joten huonoa oloa ei tullut. Toki nää kaikki on jokaisella erilaiset. Toivotaan, että pääsisit helpolla!

    Vastaa

Vastaa