Hyviä asioita

Vaikka elämässä on mörkö, ei se tarkoita, etteikö voisi nauttia asioista ja olla hetkittäin myös onnellinen. Tosin syöpälandian vuoristorata pitää huolen, että itkua tulee päivittäin. Mutta on elämässä paljon hyvää. Parhaasta asiasta teen oman postauksen, kunhan saan siihen kunnon kuvan.

Mutta mutta, niitä mukavia asioita. Eilen kävin äidin ja kummitädin kanssa MegaMyynnissä ja matkaan lähti uusi, värikäs tunika ja vihdoin löytynyt pieni, pinkki huivi. Talvea vastaan hommasin maiharit ja tein niistä vähän Tanjamaisemmat ostamalla nauhaksi vaaleanpunaista satiininauhaa. Noissa on vetoketjut sivussa, joten nauhoja ei tartte aukoa.

Tänään kävin Nörtin kanssa kävelyllä ja nyt on ihan rätti olo. Kunto on kadonnut. Meinasin hyytyä tuohon meidän ylämäkeen, eikä se ole edes kovikaan jyrkkä. Mutta reippailtua tuli. Nyt voi hyvällä mielin yrittää nauttia viikonlopusta ja karamelleistä. Maanantai-mörkö vaan välillä nostaa rumaa päätään, mutta koitan vaientaa sen sunnuntai-illan kortisoneihin asti.

Ihanaa viikonloppua <3


– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


  1. Makeet maiharit! Mun pitäis jostain kanssa löytää maiharit talveksi, kun entiset (monta vuotta palvelleet) menivät liian rikki :(.

    Vastaa

  2. Hienoja ostoksia, passaa! Joo, niin se vaan on, että pitää vaan koittaa löytää sitä hyvää kaiken tän sonnan keskeltä, että jaksaa! Tsemppiä <3

    Vastaa

Vastaa