Ibis Edinburgh Centre South Bridge

Meillä oli varattuna hotelli Ibis Edinburgh Centre South Bridge. Se oli oikeastaan lähellä kaikkea ja ihan mielettömän hyvä hotelli. Modernia, minimalistista ja siistiä. Palvelu oli todella hyvää ja kun mua kuskattiin sairaalaan oli seuraavana aamuna respassa kaikki kyeselemässä vointia ja toivottelemassa hyvää jatkoa.

Hotellilla on periaatteena, että jos eivät pysty ongelmaa hoitamaan kuntoon vartissa, ei joudu maksamaan asumistestaan mitään. Meillä oli kylppärin lamppu palanut ja haluttiin toinen peitto, niin alle kymmenen minuuttia ja molemmat oli korjattuna. Myös lääkäriin pääsyssä avustivat auliisti ja neuvoivat miten tulee toimia. Hotellin ympäristöystävällinen toiminta oli mun mieleen ja myös rahapussin. Jokaisena sellaisena päivänä, jolloin ei huonetta tarvinnut siivota sai £5 voucherin, jonka sai käyttää hotellin ravintolassa. Meidän oleskelun aikaan noita kertyi kaikkiaan neljä, joten yhtenä iltana saatiin £10 alennusta meidän ruuista ja viimeisenä iltana Nörtin ruokailu ei maksanut mitään, koska käytössä oli taas £10 voucherit. Ja miksi hotellihuone pitäisi muka siivota joka päivä!? Ei kotonakaan kaikkia paikkoja päivittäin jynssätä!

Kun päästiin huoneeseen, joka muuten oli hotellin ylimmässä (9) kerroksessa pöydällä oli käsinkirjoitettu viesti sekä ihana lajitelma makeisia. Olivat muuten melkoisen herkullisia! Mä katselin huokaillen ikkunasta ulos, silmien edessä kohosi Arthur’s Seat, vanha sammunut tulivuori, joka on patikoijien suosiossa. Ihan sama mihin aikaan vuorta katseli, aina sinne oli joku menossa tai sitten joku oli huipulla seisomassa. Harvoin on hotellissa ollut näin hienoa maisemaa!
Albion

OriginalPhoto-484146130.002944

gf1

gf2

OriginalPhoto-484145530.013080

IMG_1073

IMG_1079

Illemmalla käytiin vielä kävelemässä Royal Mileä Holyroodhousen suuntaan ja ostin muutaman melkoisen vastustamattoman postikortin 😉
IMG_1086

IMG_1087

IMG_1088

IMG_1089

Mä vaan niin tykkään tuosta näkymästä, joka hotellihuoneen ikkunasta avautui!
OriginalPhoto-484171403.919061

IMG_1094

OriginalPhoto-484171411.708220

IMG_1481

IMG_1482

Hotellihuoneen tv-kanavatarjonta yllätti. En sitten jäänyt odottelemaan, että millainen luonto-ohjelma tuolta mahdollisesti tulisi…
IMG_1479

Eihän tuo Ibis South Bridge ole ihan halvimmasta päästä, mutta me ei ihan halvimmissa hotelleissa oikeen tykätäkään asua. Hotelli oli mukavan rauhallinen ja todellakin palvelu oli ihan mahtavaa. Hotellin Fogg’s ravintola oli sangen tyylikäs ja ruoka oli hyvää ja annokset isoja. Ainoa miinus oli ihmeellisen kovat tyynyt. Mutta voin lämpimästi suositella tätä hotelli, jos haluaa hyvän hotellin hyvältä paikalta. Sainsbury’s ruokakauppa on ihan vieressä, Caffè Nero ja Costa myös. Tien toisella puolella on Piemakers leipomo, josta saa aivan uskomattoman hyviä peri-englantilaisia piirakoita todella edulliseen hintaan. Pieniä ravintoloita on vieri vieressä ja kaikkea muuta!

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa