Ihan hyvä elämä

On ollut vähän ankeita nuo viime aikojen postaukset. Kaikesta huolimatta mulla on ihan hyvä elämä. Ei nuo kivut ja säryt ole mihinkään hävinneet, ihmeparantumista ei siis ole tapahtunut, mutta toisaalta, mielummin nämä säryt, kuin jonkun semmoisen taudin aktivoituminen, joka yrittäisi saada mut hengiltä. Eihän tää kivaa toki ole, mutta kaikkeen tottuu paitsi jääpalaan…

No, kuitenkin elämässä on niin paljon hyvää, että parempi vaan alkaa keskittymään niihin asioihin. Tilasin Book Depositorystä muutaman kirjan ja jokaisen mukana tuli kirjanmerkki. Tällä kertaa väritettäviä kirjanmerkkejä, kovin trendikästä. Yhden värittelin, en osannut päättää että Yorkin vai Lancasterin väreissä, joten sitten molempia 🙂 Muutaman brittiläisen ystävän vahva mielipide oli York, liekö syynä se, että asuvat Yorkshiressä 🙂
IMG_2974

Meidän perheessä uusitaan silmälaseja. Omiani odotan melkoisen malttamattomana, toimitusajaksi on laitettu kolme viikkoa ja se on ihan kohta täynnä. Malli ja väri muuttuu ja tällä kertaa saan vihdoin myös aurinkolasit voimakkuuksilla. Vielä tosiaan selvisin ilman monitehoja, mutta seuraavalla kerralla on sitten annettava periksi ja hommattava monitehot. Nörtti päätti uudistaa lookinsa myös ja hälle iski aikuisnäkö päälle ja otti toiset lasit lukulaseiksi. Nörtin ollessa optikolla mä nautiskelin naapurikahvilassa cappuchinoa ja mango-kookosjuustokakkua. Oli muuten paras juustokakku, minkä olen ikinä koskaan milloinkaan syönyt!
IMG_0243

Eilen sunnuntaina (3.4) korkattiin tämän vuoden grillikausi. Meillä nyt enimmäkseen grillataan broileria ja sitä oli grillissä tälläkin kertaa. Broiskuja marinoitiin ensin jokunen tunti omakeksimässä marinadissa ja vallan mainioita niistä tuli. Kaveriksi grillattiin halloumia ja tehtiin ihan perussalaatti. Kyytipojaksi sitten Prismasta löytynyttä siideriä, uusi tuttavuus mulle, kotimainen ja todella mainio siideri. Tosin saman firman extra dry siideri oli hieman parempaa. Nörtin sanojen mukaan; ”Sun lempisiideri on sellainen, joka pöllöhtää kun tölkin avaa!” Saattaapi olla 😉 Mutta hitsinpimpula, kun maistui hyvälle ja miten kivaa on, kun lasitetulla parvekkeella on se +20°c lämmintä vaikka muuten ilma on vielä viileähkö.
OriginalPhoto-481374927.847513

OriginalPhoto-481374938.236930

OriginalPhoto-481375232.424975

OriginalPhoto-481375615.594197

Tällä viikolla on reumapolilla fysioterapeutin tapaaminen, kuulemma tsekkailee liikeratoja ja muuta. Saas nähdä mitä sanoo noista väärinpäin taipuvista nivelistä. Loppukuusta on sitten fysiatrin tapaaminen ja se hieman jännittää, sillä hän on yksi kuntoutustutkimuksen asiantuntijoista. No, sillä mennään mitä annetaan, kai.

Olettekos huomanneet miten energinen olo lisääntyy samaa tahtia kun valon määrä lisääntyy? Ainakin mulla käy niin!

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa