Ihmeen Zen

Eilen oli viimeinen doketakseli tippa. Kaikkinmeninihan huvin. Tai no neulakammoinen hoitaja ei saanut tippaa paikoilleen. Toinen laittoisen hups-vaan. Sain myös käskyn pistää Neulastan tänään illemmalla. Se tietää tuplat, kun tulee Neulasta ja Klexane, edelleen vähän outo fiilis pistää itseä, mutta on sihen jo tottunut.


Ennen lkuin lähdin kotiin löysin sytomyssykopasta kivan myssykän, josta tuli lemppari. Sopii päähän, eikä ole liian pitkä, kukka on plussaa ja väri pirteä. Kiitos vaan sille, joka tämän on virkannut.

Olo on muuten jotenkin oudon rauhallinen, ei Xelodatkaan ahdista, olennvaan hyväksynyt tilanteen ja nyt mennän näillä, kun muutakaan realistista vaihtoehtoa ei oikein ole. Mutta mielummin näin, kuin kauhea ahdistus.


Joka hoidon jälkeen pitää kuulemma edelleen hemmoitella itseään ja painuin ostoksille. Vähän näpertelyjuttuja, Lidlistä geelikynät ja embossaus laite, ihananinen uusi ystäväni Preesens-blogia, pitävä Jenni hommasi mulle vileä sen Lidlin kuvioleikkurin, jota Lahdessa ei ollut. Kivaa! Erityisesti tykkään tuosta Viiru ja Pesonen kirjoitusalustasta, se on aika söpö. Kalenteri on laukkuun ihan vaan siksi, että ei aina tartte kijoittaa paprulle tai alkaa ulkomuistista miettimään mitä on milloinkin. Löytyi vielä sopivan pieni, Teinarin oisin ostsnut, jos sellainen olisi ollut hyllyssä… Eipä ollut.

Puuhelmistä olen luvannut värkkäillä kaksi avainnauhaa. Tänään voisi vaikka aloittaa.


Aikaisemmin puhuin siitä Neulastaata, piikistä, joka kasvattaa veressä valkosolujen määrää. Vaikka just nyt ei huolta olekaan, niin viimeksi ne romahtivat ihan liian alas, ja siksi olin eristyksissäkin muutaman päivän. Jos nyt selviäisin vähemmällä. Kurkatkaas yhden piikin hinta 1253,25€, melko tyyristä etten sanoins. Tosin tuosta jää syöpämuijalle maksettavaa 3€.


Eilen istutettiin keittiöön muutama yrtti amppeliin. Toivottavavasti timjami, basilika ja rosmariini kasvavat ja myö saadaan satoa. Hortonomi Helvetistä päätti käydä kantamassa oman kortensa kekoon ja haukkasi timjamia, reaktiosta päätellen yrtit saavat olla rauhassa 🙂


– Posted using BlogPress from my iPad

4 kommenttia


 1. Neulakammoinen hoitaja O_o? Vähän niin kuin merisairas merikapteeni. Meillä timjami rehottaa ihan hulluna, pitäisi saada aikaiseksi jonkinlainen sadonkorjuu ettei mene kasvu hukkaan!

  Vastaa

  1. Niinhän sitä väitetään, ette lentopelkoisesta tulee paras lentäjä…

   Vastaa

 2. Toivottavasti sulle korvataan noi kaikki lääkkeet joita joudut käyttämään, järkyttäviä hintoja (kuten lääkkeillä yleensäkin).

  Vastaa

  1. Syöpälääkkeet maksaa mulle hinnasta viis aina 3€ ja kohta kun on maksukatto täynnä, niinnsatsit on aina 1,50€. Kallistaha on muuten saitastaa täsdä maassa, vaikka lääkeiden hinnat on tullu alas, mutta silti.

   Vastaa

Vastaa