Ihmisen mieli

On se kummallista. Tiedän, että on tulossa hyvä viikko, kun Xelodat on tauolla. Tiedän, että jaksan ja olo on maino, mutta… Olen itkenyt ja murehtinut niitä tulevia väsymyksen päiviä, jotka ovat vasta viikon päästä edessä. Mikä siinä on, että hetkessä eläminen ja siitä nauttiminen on niiin kovin vaikeaa? Lupasin itselleni äsken, että olen murehtimatta tulevaa ja koitan keskittyä hyviin hetkiin. Minulla on lupa nauttia. Elämässä on paljon hyvää kaikesta!

Kuten vaikkapa se, että tänään jaksoin kävellä kotikotiin aamupäivällä. Ilman oli kirpeä pakkasyön jälkeen ja tiet olivat paikoittain liukkaita. Mutta jakoin kävellä, ihan kohtalaisen reippaastikin. Matka ei ole pitkä, mutta saavutus minulle. Kävely teki hyvää ja raitis ilma vielä parempaa.

Nörtti rakas haki miut sitten kotiin ja käytiin kaupassa. Ostettiin glögiä ja pipareita. Tämä joulun vihaaja rakastaa pipareita ja glögiä, joten se on glögikausi sitten korkattu. Namskis! Joulusta ei niin olekaan sitten väliä. Tosin tänä vuonna on ehkä hieman panostettava, kun Keskenkasvuinen viettää joulun meillä…


– Posted using BlogPress from my iPad

3 kommenttia


 1. Syötte jouluna vaan glögiä ja pipareita 🙂 Me ollaan vietetty kotona vaan yksi joulu. Ei jakseta höseltää jouluruoan kanssa. Jos sukulaiset sitä tahtoo, ni sitten saavat itse meille tarjota.

  Vastaa

  1. Meillä äippä laittaa pöperöt, syödään kerran tai kaks siellä, me vedetään nakkeja, raneja ja makaroonilootaa kotona. Tänä vuonna päätettiin, että pukkihöpinät saa riittää, ei se kumminkaan enää niihin usko. En aio laittaa mitään koristeita, kuusi on nurin kissojen toimesta joka tapauksessa.

   Vastaa

 2. No sellainen se on, ihmisen mieli. Mutta yritähän jaksaa, ei sulla ole paljoa jäljellä enää! Tissit pystyyn. Tai itse asiassa me ollaan muutettu sanonta kavereiden kanssa muotoon ”tissit korviin”. Joulua voi viettää just niin kuin itse tahtoo, sehän siinä on kivaa! Pääasia, että itellä on kivaa. Ja Keskenkasvuisella on varmasti teidän kanssa, vietitte miten päin tahansa. 🙂

  Vastaa

Vastaa