Itämaista kauneutta ja ihana Sisko

IMG_8238

Tässä kylässä järjestettiin kissanäyttely ja yksi Sisko oli tulossa sinne kissojensa kanssa. Hän kasvattaa simskuja ja itämaista lyhytkarvaa ja mie olen ihan höperönä ihaillut vauvakuvia hänen Fasebook sivuiltaan. Monesti ollaan puhuttu, että nähdä pitäisi ja nyt siihen tarjoutui mitä mahtavin tilaisuus. Mun mukana näyttelyssä oli äippä ja Nörtti. Äiskähän siellä ihastui melkein jokaiseen kissaan, kun on ihan samanlainen kissahöperö kuin minä. Oon yrittänyt saada äitiä ottamaan uutta kissaa, mutta ei kuulemma enää ikinä halua kissaa piikille viedä, joten on mielummin ilman. Onneks äitee pääsee meillä halittelemaan kissoja aina kun on tassuterapian tarvetta!

Kristan kanssa höpistiin pitkään, ensin seurattiin yhden kasvatin finaalisijoitusta ja sitten mentiin moikkaamaan muita kissoja. Mä olen jotenkin totaalisen hurmaantunut noista itämaisista lyhytkarvoista. Sylissäni oleva ihana luikero on nimeltään Nappi, uskomattoman hurmaava tyyppi. Mä olen niin rakastunut tuohon isokorvaiseen, pitkähäntäiseen, kova ääniseen kissaan ja mikä pahinta niin on Nörttikin…

IMG_8232

…on saattanut olla hieman puhetta, että, entäs, mitäs, jos…

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa