Jaksan

Jaksan tänään hieman enemmän kuin eilen. Huomenna jaksan varmaan hieman enemmän kuin tänään. Ero viime viikkoon on huomattava.

Tein muutaman parin korviksia. Tekeminen tuntui pitkästä aikaa kivalta. Jaksaisikohan sitä neuloa. Olisi purettava sukka ja aloitettava alusta, liikaa virheitä.

Väsyn kuitenkin nopeasti, kuuluu asiaan. Eilen kävi vieraita. Kaksi tuntia jaksoin, sitten iski uupuminen. Kivaa oli kuitenkin. Illalla itketti uupumus. Nukuin kuin tukki. Uni on hyvä lääke.


– Posted using BlogPress from my iPad

3 kommenttia


 1. Huomenna on parempi päivä, tämä antaa toivoa – vaikka tuleekin vastoinkäymisiä, huomenna on parempi – uusi päivä!
  Kävin tapaamassa Terttua ja lääkäriä: Viikonlopuksi kotiin ja sitten ensiviikolla mahdollisesti ja todennäköisesti kotiin!
  – Tunnelin päässä on valoa ja sieltä ei ole tulossa juna vaan Terttu! Toki tilanne on se että kuten olen luvannut että mennään yhdessä tukihoitoihin – molemmat yhdessä. Palataan Sinuun jos sallit- olet taistelija, Sinulle maailma ja asiat
  näyttävät ensi keväänä voitettujen juttujen jälkeen – kuin vain tuntua: Uusi kevät!
  Toivottaa kummisetä Seppo Lemmentieltä

  Vastaa

 2. Hei.

  En ole aikaisemmin kommentoinut vaikka olen tätä blogia jo muutaman kuukauden ajan lukenut. Minulla sama hoitopolku menossa kuin sinullakin: taxo, xeloda ja cex. Triplanegatiivinen myös minäkin. Olen muutaman tiputuskerran sinua jäljessä ja minulle on ollut todella paljon apua näistä sinun kirjoituksistasi.

  On jotenkin helpottavaa lukea toisen samanlaisen arkipäivästä ja ajatuksista. Vaikka ei toisiamme tunneta niin tulee vähemmän yksinäinen olo, kun näkee muita jotka käyvät läpi samoja asioita. Kiitos siitä.

  Jaksamisesta vielä sen verran, että minun mielestäni sinä näytät kyllä jaksavan aika paljonkin. Teet koruja ja pidät blogia ja elät elämää. Itse olen lähinnä suorittanut pahimmat väsymyspäivät vaaka-asennossa ja paremmat päivät nauttien siitä, että edes jaksaa lukea tai vaikka tiskata tai kävellä korttelin ympäri. Käsityösuunnitelmat odottavat tuossa lattialla korissa tekijäänsä… Taidat muutenkin olla ihminen joka nauttii näteistä asioista ja niiden tekemisestä, ainakin täällä blogissa on aina niin kivoja kuvia.

  Itse olen alkanut pelkäämään tuota cexin tulemista mutta helpottaa vähän, kun voin ajatella että ehkä sen kestää jos joku pystyy tekemään vielä korujakin hoitojakson aikana.

  Kiitos siis vielä kerran, että olet jaksanut pitää tätä blogia. Olen yleensä aika ujo kommentoimaan netissä mutta halusin sinun tietävän, että tämä blogi on aika hieno ja arvokas juttu minulle, enkä ole varmaan ainut kaltaiseni.

  Koita jaksaa ja jos et aina jaksa, niin sekin kuuluu asiaan.

  Vastaa

  1. Kiitos kommentista. Tätä kirjoittelen sairaalasta. Iski lentsu, anemia (saan verta parasta aikaa) ja joku selittämätön tulehdus kiusaa kroppaa. Kyllä mullakin menee ensimmäinen viikko aika lailla vaaka-asennossa cex-tippojen jälkeen.

   Itsekin pelkäsin mitä cex tuo tullessaan, mutta toistaiseksi pahinta on ollut kaamea väsymys. Pyydä Emend resepti, jos sitä ei ole vielä määrätty, auttaa/poistaa pahoinvointiin hyvin.

   Olen iloinen jos blogistani on olluy iloa ja ehkä hyötyä Sinulle.

   Kovalla tsempillä eteenpäin!

   Vastaa

Vastaa