Jopas on ollut viikko

Huomasin juuri, että en oikeastaan muista tästä viikosta juuri mitään. Koulussa olen ollut, paitsi tiistaina. Muuten on aika hankala hahmottaa mitä kaikkea on tullut tehtyä. Sen verran rankka ja väsyttävä viikko on takana. Koulussa on ihan kivaa, tosin seuraava jakso näyttää lukujärjestyksen puolesta paljon mukavammalta. Ja mullakaan ei ole turhia lusmupäiviä. Nyt on ollut sellaisia 8-10 päiviä muutama, eipä ole hauskaa, kun koulumatkat kestää pidempään kuin koulupäivä. Olen onnistunut kartoittamaan opiskelusta asioita, jotka eivät miellytä, mutta en myöskään anna niiden stressata.

Saan hyvin valmista aikaan, onkohan valmiita tauluja tullut jotain 12 tai 13… Uusia juttujakin olen kokeillut ja seuraavaksi lienee vuorossa useamman aukon leikkaaminen paspikseen. Kehystämistä odottaa myös ristipisto ja grafiikka. Myös eräs hyvin tunteisiin vetoava työ on tulossa tulevaisuudessa.

Hei muuten, jos kiinnostaa mitä ihmettä mä tuolla koulussa teen, niin blogissa: Kehyskertomuksia löytyy mun portfolioni, joka on siis pakollinen meille taidekehystyksen opiskelijoille. Toimii samalla opinnäytetyönä tai sen tukena tai jotain. Tuon blogin tekemiseen on mukamas aika tiukat säännöt, mutta mä en oikeen niitä kannata, eikös jokaisella pitäisi olla sellainen oman näköinen blogi, ei kaikilla samaa harmaata massaa. Mutta sinne voi sitten ihan mielellään kommentoida tahi kysellä.

Niin joo… tää viikko on oikeestaan ollut yhtä helvettiä. Selkä/vatsa on kiukutellut oikein urakalla ja vihdoin viimein annoin periksi (kun ei omalta lääkäriltä tai paikallisesta tk:sta apua tullut) ja menin maanantai-iltana Akuutti24 päivystykseen Lahteen. Tapasin hoitajan, sain kipupiikkiä ja särkylääkettä. Nukuin muutaman tunnin ja heräsin helvetilliseen vatsakipuun joskus 4 jälkeen tiistaiaamuna. Soitin akuuttiin ja puolen tunnin päästä olin istumassa odotushuoneessa. Tapasin lääkärin, joka ei tällä kertaa keskittynyt selkään vaan tuohon vatsaan. Ja sieltä se kaiken pahan alku ja juuri löytyi.

Kesän kuusi antibiottikuuria ja helvetilliset särkylääke määrät hampaasen ovat aiheuttaneet vatsahaavan alun… Nyt sitten popsitaan vatsansuojalääkkeitä aamulla ja aina ruuan jälkeen. Kipu on hellittänyt 99%sti, mutta vatsa muistuttelee kyllä olemassaolostaan ihan riittävästi. Koko viikko perjantaihin asti on oikeastaan ihan täysin sumun peitossa, tiedän suunnilleen mitä olen tehnyt, mutta yksityiskohtia en muista. Aika pelottavaa mitä hirveä kipu saa aikaan.

Yhden asian lupasin itselleni, lähden lääkäriin huomattavasti pienemmästä kivusta. Ei mun tartte jaksaa sinne asti, että ei enää muuta voi kuin itkeä ja huohottaa hikisenä kaksinkerroin. Ei mun tartte olla vahva työnsankari, kyllä mä voin puhaltaa pelin poikki aikaisemmin!

No, jotain hyvää sentään. Kotimatkalla Akuutista oli ihan mielttömän kaunis aamu-usva ja auringonnousu!

2 kommenttia


  1. Vatsakipu ja -haava on HORROR. Toivottavasti pahin on nyt tosiaan takanapäin ja vatsansuojalääkkeet auttaisivat. Tsemppiä!

    Vastaa

    1. Juu, toivon hartaasti niin. Nyt on vaan ihan hillitön väsymys päällä ja tuon vatsan ajoittainen kipuilu ei kauheesti auta asiaa. Mieli tekis nukkua muutama päivä.

      Vastaa

Vastaa