Jotain ihan muuta!

On tässä pienessä elämässä muutakin kuin syöpää ja aivosumua. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja menin pitkästä aikaa postcrossing sivuille ja otin täyden määrän osoitteita.

Osoitteita tuli välille Helsinki-Japani. Nyt sitten jännätään, että kaukanko kortit matkustaa ja meneekö perille ja koska saa lähettää seuraavat kortiti. Ja ennen kaikkea koska postiluukusta alkaa tipahtelemaan kortteja mulle päin. Olisihan se kivaa vaihtelua sairalalaskujen sekaan, kun kortteja tulla tupsahtelee.

Vuosi sitten olin kovinkin innokas postcrossaaja ja kortteja ehdin saada melkein 70. Tänään valitsin niistä suosikit ja lätkin sinitarralla tylsään valkoiseen oveen niitä. Kiva kollaasi tuli.


Lemppari kaikista on ehdottomasti vanha kunnon Myyrä. Se on mulla omilla sivuilla toivelistalla ja yksi on Saksasta saapunut. Kadun katkerasti, etten aikoinaan Prahasta ostanut mitään Myyrään liittyvää…


Loppuillan ajattelin viettää sängyssä, jos vaan sovin sekaan. Siellä kun tuppaa olemaan ruuhkaa aina tähän aikaan 🙂


– Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentti


  1. Toivottavasti saat piristäviä kortteja postcrossingin kautta. Mä en olekkaan muistanut koko juttua. Joskus olen sitäkin vähän aikaa ”harrastanut”. Hmm.. Voisihan sitä taas kokeilla.

    Vastaa

Vastaa