Jotain mitä odottaa

Eviva Espanja ja Jättehejsan Tukholma. Tulevaisuudessa hieman satunnaista matkailua tiedossa. On mitä odottaa ja se auttaa jaksamaan ja motivoi mukavasti.

Tukholmaan lähdetään meidän 8-vuotis hääpäivänä, on muuten ensimmäinen kerta kun oikeasti tehdään hääpäivänä jotain. Ei olla edes syömässä käyty oikeana päivänä. Tukholmassa ainoa mitä haluan tehdä on käydä Fotografiskassa. Vanhassa kaupungissa voisi käydä hieman tutkailemassa joulutunnelmaa, jos vaikka siitä saisi hieman tarttumaan tähän kyyniseen akkaankin. Tuo reissu on tarkoitus ihan vaan leppostella, kerran se nyt ikäänkuin meille tarjottiin.

Tuosta Espanjasta en ole sitten ihan varma. Vasta kesällä paasasin suu vaahdossa, etten ikinä lähde Espanjaan ja tässä sitä nyt ollaan. Mikä pahinta matkakohde on Fuengirola, lähes yhtä paha kirosana kuin Tuuri! Ensimmäiset mielikuvat: humalaisia suomalaisia turisteja laulamassa karaokea ja viettämässä sikajuhlia, palvelua saa suomen kielellä, samanlaisia tuulipukuja, blondattuja ikinuoria keski-ikäisiä naisia etsimässä Manolitojaan… Hyyyii… Tosin näitä mielikuviahan nää tosi-tv ohjelmat ruokkii. Onneks ollaan menossa sesongin ulkopuolella!

Miksikö me sitten ollaan tuonne menossa? No ihan vaan siksi, että Nörtin työpaikalla on tuolla loma-asunto, jota työntekijät saa vuokrata vallan edukkaaseen viikkohintaan ja kun se oli meille sopivana ajankohtana vapaa, niin why not! Nyt vaan pitää etsiä edulliset lennot Malagaan.

Onneksi tuolla on muutakin tekemistä juin viinan juonti ja karaoke. Alhambra kiinnostaa, ehkä retki Gibraltarille tai jopa Marokkoon (oishan se hienoo todeta, että kävi samalla reissulla Espanjassa, Marokossa ja Britanniassa!), Mijas, siellä on valtava ostosparatiisi, upea eläintarha ja perhospuisto. Malagaan ja Marbellaan pääsee junalla näppärästi, joten varmaan ihan kivaa tiedossa ja ainakin lämpimämpää kuin Suomessa siihen aikaan.

Lomia odotellessa!

1 kommentti


  1. Oih <3 Ihania lomia tiedossa 🙂 Ja oishan se hienoa sanoa että on käynyt Afrikassa 🙂

    Vastaa

Vastaa