Joulu meni jo.

Ei sitten ollut tässä blogissa joulukalenteria. Eikä sen suuremmin mitään muutakaan jouluun liittyvää. Koko syksy on ollut hieman sellainen hidas ja alavireinen ja se on valitettavasti näkynyt täällä blogissakin. Postauksien tauot ovat venähtäneet luvattoman pitkiksi. Monesti olen miettinyt, että pitäisi kirjoittaa, mutta se on jäänyt aina siihen ”pitäisi” vaiheeseen. No, ehkä tässä vielä virkistytään.

Mutta siis joulu tuli, oli ja meni. Ensimmäistä kertaa oltiin joulu jossain muualla kuin Suomessa ja oli erilaista ja mukavaa. Reissuiloa ei himmentänyt edes se, että onnistuin vilustuttamaan itseni ennen reissua ja jo menomatkalla oli jo pientä köhää havaittavissa. Skotlantiin iski reissun aikaa Barbara-myrsky ja me saatiin osamme sateesta ja tuulesta ja eihän tuollainen tietenkään hyvää tee jo valmiiksi vilustuneelle. Kaikesta huolimatta reissu oli oikein onnistunut ja varsin oivallinen loma. Olin tällä kertaa reissussa ilman kameraa, joten nyt on tyytyminen kännykkärpäsyihin.
hipstamaticphoto-503772392-559103

hipstamaticphoto-503772416-832000

Näkymät oli melko samat kuin edelliselläkin kerralla. Huone oli parin oven päässä edellisestä huoneesta 🙂
hipstamaticphoto-504354724-078258

hipstamaticphoto-504354731-259383

Muutaman kerran piti piipahtaa apteekissa troppeja noutamassa. Paluu lento oli yhtä helvettiä flunssan vuoksi. Olen aikasemminkin lentänyt nuhassa, mutta mitään vastaavaa en ole kokenut. Laskeutumisen aikana meinasi taju lähteä kivun vuoksi, korviin sattui ja silmissä musteni. Lopulta oikeasta korvasta katosi kuulo kokonaan ja tuntui kuin joku olisi survonut kuumaa sukkapuikkoa korvaan, sen verran sattui. Eilen kävin terkkarissa ja molemmat korvat ovat tulehtuneet, tulehdusarvot koholla ja yskä on ihan kammottava. Nyt popsin sitten hevoskuuria antibioottia ja toivon pikaista helpotusta. Kuume on pahimmillaan huidellut yli 39°c. Nytkin olisi fiksua olla nukkumassa, mutta kun pitkällään ei oikeen voi olla, kun heti alkaa yskittämään. Eikä kyllä heikotuksen takia oikeen pystyssäkään jaksaisi olla.
37bc8f1c-6a5d-4b3c-b4d7-d344f44c1a04

Matkalaukut ovat vielä purkamatta, joutavat odottamaan muutaman päivän. Nörttikin köhii ja kuumeilee, ei meillä sairastetaan koko perheen voimin. Ei tässä kiire ole mihinkään, toivutaan kaikessa rauhassa, juodaan teetä ja kattellaan leffoja. Kahden uupuneen pelastus on uusivuosi, sillä silloin kaupat ovat pullollaan sopivia tarjouksia. Eilen ruuaksi lähti mukaan fosfaatittomia nakkeja, 1kg kanasalaattia sekä peruna- ja punajuurisalaattia myös hampurilais- ja hodarisömpylöitä ja jauhelihaa ostettiin. Helppoja ja nopeita ruokia saa noista. Ei ehkä maailman terveellisimpiä, mutta se ei just nyt ole se pääasia. Laitetaan sitten taas kunnon ruokaa, kunhan toivutaan.

Matkakertomusta ja kuvia tulee sitten kun jaksan enemmän istuskella koneen viressä.

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa