Juhannus vol. 1

Reissuun lähtö ei tapahtunut mitenkään ratkiriemukkaissa merkeissä. Matkalla jopa mietin, että onko mulla lainkaan fiilistä lähteä koko reissulle. Päätin, että olo ja mieli paranee ja onneksi lähdettiin,  oli muuten ehkä paras reissu Tukholmaan. Tai no, jotain pientä nyt aina on, mutta kun sitä ei itse voi vaikuttaa miten muut ihmiset käyttäytyy, niin pitää vaan yrittää kestää. Kun lähdettiin satamasta oli ilma mitä kaunein, mutta eipä kestänyt kauaakaan, kun huomasin sen kesän kovimman myrskyn lähestyvän.

Minä, merisairas ihminen olin onneksi varautunut niin acurannekkeilla kuin lääkkeilläkin ja myräkästä huolimatta matka meni oikein mukavasti. Mitä nyt illallisella piti hieman pohtia askellusta ja kulkea polvet koukussa, ettei seuraavalla allolla ole kokonaan jalat ilmassa. Varsinainen Ministry of Silly Walking-illallinen. En kyllä ole ikuna itse ollut moisessa myllerryksessä laivalla. Oli jännittävää.

Gabriellalla oli travel spa ja päätin hieman hemmotella itseäni. Menin tiedustelemaan jalkahoitoa ja pääsinkin heti. Herttainen kosmetologi, Laura teki jaloistani niin kevyet, että tuntui, kuin olisi pilven päällä kävellyt. Suosittelen lämpimästi kaikille! Sieltä saa vaikka mitä ihania hoitoja ja on kyllä niin uudestisyntynyt olo niiden jälkeen.

Aamulla Tukholmaa lähestyttäessä meri oli eiliseen verrattuna tyyni ja sää ihanan aurikoinen. Sääennuste lupasi 16 astetta lämmintä, mutta lähellä pariakymmpiä oltiin!

 

Vastaa