Juhannus vol. 5

Paluumatka oli tyyni ja kaunis. Tai no, ainahan merellä aallokkoa hieman on, mutta menomatkan myräkkään verrattuna tyyntä oli. Auringonlasku oli kaunis ja ilma lämmin.  Laiva oli koristettu koivuilla ja olipa siellä oma juhannussalkokin. Aika täydellinen juhannusaattoilta. Maksimoin hyvänolontunteen ja makoilin taas travel spassa. Tällä kertaa oli vuorossa holistinen kasvohoito. Mä rakastan sitä, että joku hipeltää mun kasvoja ja varsinkin jos se tehdään taivaalliselle tuoksuvien tököttien kanssa, niin mikäs sen parempaa. Täydellinen rentoutuminen.

 

Tunnelmaa ei edes latistanut nousuhumalassa karaokea laulaneet henkilöt, tosin edelleenkään en ymmärrä, miksi sen karaoke-loilotuksen pitää kuulua kannelle? Voisivat joikata ihan sisätiloissa sellaisessa porukassa, jotka moista haluavat kuunnella. Kun esitin paheksuvan kommenttini aiheesta, totesi Nörtti, että laulathan säkin SingStaria. Juu, niin laula, mutta karaokeen verrattuna siinä on kaksi vissiä eroa: ensinnäkin mä laulan vain ja ainoastaan kotona ja koska tiedän, että lauluääntä ei ole mulle siunaantunut ymmärrän myös sen, että en ikinä koskaan milloinkaan tule laulamaan karaokea.

Muita havaintoja, joita tein reissussa. Juhannus on tosiaan loistavaa aikaa olla laivalla, meno on rauhallista ja kaikki örveltävät känniääliöt loistavat poissaolollaan. Se mitä mä en ymmärrä on ihmisten käytös buffassa. Siellä on selkeät paikat, mistä homma aloitetaan, niin eikös siellä tulla kyynärpäätaktiikalla keskelle jonoa etuillen, kun on aika santsata. Pahinta tuo olo aamiaisella. Ja kun buffasta on maksettu, niin vedetään koko rahalla, jos ei muuten niin pakataan jälkkäripöydästä donitseja ja pullia servettnyytteihin ja laitetaan ne laukkuun. Ihan hullun hommaa! En väitä, että itse olen mikään malliesimerkki mistään, mutta peruskäytöstavat pitää jokaisella olla! Juu, kukkahattutäti puhuu taas!

Lupasin itselleni, että seuraavalla laivareissulla menen FoodGarden-aamiaiselle. Se on muutaman euron kalliimpi, mutta tunnelma on miellyttävän rauhallinen, eikä kukaan taatusti tule jonossa tönimään. Päivällisen nautin sitten jossain muualla kuin buffassa, ehkä pelkkiä tapaksia, saa nähdä.

Oli kyllä kerrassaan onnistunut reissu.

Vastaa