Kääntymässä kotona

Eka mökkiviikko takana. Näytän lähinnä paiseruttoiselta! Itikat on kyllä ehdottomasti äkäisimpiä kuin vuosiin. Pahimmillaan mulle nous 3×2€ kolikon kokoinen paise yhden inisijän pistosta ja välillä tuntui, että otsaan kasvaa kunnon sarvet. Kun ne ei ees kutise, vaan särkee! Murh!

Kivaahan meillä oli, kaksi esiteiniä ja kaksi auttamattomasti fossiilista tyyppiä. Kuvia on reippat tuhat… en oo edes ajatellut vielä niiden läpikäymistä. Tässä muutama pikaräpsy puhelimesta.

PowerParkissa käytiin ja se oli ihan positiivinen kokemus. Tosin mä totesin, että vanhuus on tullut ja ostin pelkän sisäänpääsyn. Ei kestä pää eikä nivelet moisia vetkuttimia! Muu porukka kyllä kävi jos vaikka millaisissa vatkaimissa. Mä tyydyin valokuvaamaan. Kuvia tulee omaan postaukseen sitten kun ne jaksan käydä läpi. Nörtin kanssa vähän söpösteltiin, kun odotettiin tyttöjä jostain härvelistä.

Eihän se oo mökkiloma eikä mikään jos ei pääse Kuukkeliin makkaraa paistamaan. Kuukkeli on paikallisen kylän ylläpitämä grillikota, jonne pääsee ne kenellä sinne avain on ja semmoinen on meidän möksällä. Siellä sitä on tunnelmaa paistaa makkaraa ja nauttia Suomen kesästä vaikka sitten sateessa! Viime kesänä me kokattiin ihan kunnon ruoka tuolla. Hyvää oli, mutta maistuu se makkarakin!

Ekaa kertaa käytiin Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä. Olipas varsin positiivinen kokemus, erityisesti hintojen puolesta. Todellakin tehtaanmyymälän hinnat. Pakko tunnustaa, että on tullut muutama suklainen herkku nautittua, vaikka se on niin kovin kiellettyä mulle onkin!

IMG_5617

IMG_5731

IMG_5683

IMG_5881

IMG_5927

Toki paljon muutakin tehtiin, mutta niitä sitten myöhemmin kun tää lomahulabaloo tästä hieman rauhoittuu! Lauantaina tultiin kotiin ja palautettiin lainalapsi. Siitä lähtien on pyykkikone laulanut ja pyykkiä on kuivattu vähän siellä sun täällä, olkkarissa, kaappien vetimissä on ollut henkareita roikkumassa etc. Mä oon tän aamun selvittänyt kadonneen kissanruokasäkin mysteeriä ja sen pitäisi nyt vihdoin olla huomenna täällä. Nörtin hommia on saada auto huoltoon mahdollisimman pian. Kesken reissun alkoi kuulumaan ikävää rahinaa ja rohinaa ja se paikallistui jarrupaloihin…jarrulevyihin tai jotain tommosta… mä noista mitään ymmärrä. Mutta uuteen reissuun ei päästä ennen kuin ne on korjattu. Toivottavasti kaikki korjaamot ei oo lomilla ja saatais huollettua auto mahdollisimman nopsaan. Sillä mä tahdon takaisin mökille.

Ihan sama vaikka siellä on itikoita, jotka syö mut elävältä, mä haluan sinne kuuntelemaan käen kukuntaa ja sitä hiljaisuutta!

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa