Käsitöitä mökkimaisemassa

Kerrankin oli mahdollisuus valokuvata käsitöitä kauniissa maisemassa. Toki vielä kauniimpaa olisi ollut, jos olisi kesä, mutta käy keväinenkin sää valokuvaukseen. Sain möksällä valmiiksi äidille sukat, niistä tuli sen verran lötkövartiset, että toimivat parhaiten unisukkina. Jotenkin musta tuntuu, että toi tonttu yrittää kurkkia hameen alle…

mummola1

Ihana, rakas Kaisa neuloi mulle Revontulihuivin. Vironvilla oli mulla ollut jo jonkin aikaa ja nyt se pääsi arvoiseensa huiviin. Mä niin rakastan tuota mallia ja eiliseen mennessä mun aivoni eivät olleet suostuneet ymmärtämään miten se tehdään. Kaisan online-avustuksella ja Nörtin live-avustuksella tajusin vihdoin sen missä mulla oli mättänyt sen ohjeen lukeminen. Nyt toivottavasti tuon huivin tekeminen onnistuu myös meikäläiseltä. Fingers crossed!
mummola5

mummola8

mummola14

Ihanassa kevätauringossa sain kuvattua värjätyt vyyhdit ja kylläpä luonnonvalo saakin värit näyttämään herkullisilta. Lankoina olen käyttänyt englannista tilaamaani ohutta sukkalankaa, Novitan Nallea ja Novitan Seiskaveikkaa. Nyt vaan pitäisi olla rajattomasti aikaa, että ehtisi kaikki nitkuttamaan sukiksi, olisi niin kiva nähdä miten väritä käyttäytyy neuleessa.

2015-04-18 14.45.22

mummola37

mummola36

2 kommenttia

Vastaa