Kaunis valhe!

IMG_5558
Kyllä, siellä se ne nyt on Jared ja Shannon Leto lavalla.

En sitten kuitenkaan kirkunut kuin teinityttö. Koska olen tyhmä, kun en ymmärrä miten käyttäydytään konsertissa. Koska olen itsekeskeinen, kun halusin nähdä lavalle. Koska en ole ymmärtänyt olla sairastumatta, enkä pysty kunnolla seisomaan pitkää aikaa. Koska olin niin naiivi, että kuvittelin voivani nauttia siitä mitä olin odottanut. Koska minut on kasvatettu kunnioittamaan muita ihmisiä, joten kärsin siitä sitten nahoissani. Oma moka mitäs lähdin.

Minähän se tässä olen muiden illan pilannut, olemalla niin itsekäs, että olisin todellakin halunnut nähdä lavalle. Kysyttiin, että voisivatko he istahtaa, eivät voineet. Piti vielä jutella koko ajan toisilleen, niin ettei ollut mitään mahdollisuutta nähdä lavalle. Mun vieressä istuva nainen näytti myös äärimmäisen tympääntyneeltä edessä olevien toimintaan, joten en siis todellakaan ollut ainoa, joka kuvitteli istumapaikan tarkoittavan istumapaikkaa.

Aikani tuota tuijotin, sitten tuli oikeasti niin paha olo fyysisesti ja henkisesti, että lähdettiin pois ja siinä siten istuttiin tyhjässä kahvilassa ja itku pääsi. Se olisi ollut niin kivaa nauttia ja unohtaa huolet hetkeksi, mutta nyt ei vaan niin käynyt. Jos olisin ihan täydessä iskussa, olisin varmaan vängännyt asiasta enemmän. Nyt en vaan yksinkertaisesti jaksanut.

Enää ei tee mieli lähteä konsertteihin. Itseasiassa juuri nyt ei tee mieli olla ihmisten kanssa tekemisissä ollenkaan, tällä hetkellä vallitsee sellainen negatiivisuuden ilmapiiri, että se ei tee hyvää kenellekään. Jos voisin, viettäisin aikaa tässä omassa vaaleanpunaisessa valtakunnassani ja tekisin kaikkea sellaista, josta tulee hyvä fiilis. Ihmisen pitäisi saada tehdä asioita, joista saa positiivista energiaa, eikä pitäisi joutua torjumaan koko ajan negatiivisia fiiliksiä ympärillään. Sellainen kuluttaa ihan liikaa energiavaroja.

Jotain hyvää kuitenkin: kaunis kehystettävä ja macaronseja.

Vastaa